akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

CERABLUS ŞEHİDİ ANISINA ORMAN

CERABLUS ŞEHİDİ ANISINA ORMAN
19.05.2017 20:39
701
A+
A-

Ak Parti Akçakoca Gençlik Kolları Akçakocalı Şehit Uzman Çavuş Ercan Çelik Adına Bir Hatıra Ormanı Oluşturdu.

 

Ak Parti Akçakoca Gençlik Kolları Başkanlığı üyeleri, Fırat Kalkanı Harekatında Cerablusta Şehit Düşen Akçakocalı Uzman Çavuş Ercan Çelik adına şehidin adının unutulmaması için Düzce-Akçakoca Yolu üzerinde bir hatıra ormanı oluşturdu.

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cünetyt Yemenici, Yüzbaş Özgür Üngüt,Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça, Kadın Kolları Başkanı Meral Küçük Çalışkan, CHP Gençlik kolları başkanı  ve çok sayıda gencin katıldığı tabela açılış töreni dualar eşliğinde yapıldı.

er-1

Kaymakam Öztürk yaptığı açıklamada, şehit uzman çavuş Ercan Çelik’in adını yaşatmak için hatıra ormanı oluşturan gençleri kutladığını belirterek “anlamlı bir günde anlamlı bir program düzenlendi. Gençlerimiz bugün şehidimiz için hazırladıkları ormanın açılışını gerçekleştirdiler. Şehitlerimiz için oluşturulan ormanlar çok önemli. Gençlerimize bu anlamlı etkinliği düzenledikleri için teşekkür ediyorum.” Dedi.

er-2 er-3

Etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ülkesi için canını feda eden şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını belirten .Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ise “ Çok anlamlı ve önemli bir düşünüş olarak görüyorum. Bunu gerçekleştiren ve Şehidimizi ölümsüzleştiren gençleri tebrik ediyorum” dedi.

er-4

Şehit Ercan Çelik’in babası Muhammet Çelik ile annesi Şehnaz Çelik kız ve erkek kardeşininde katıldığı programla ilgili bir açıklamada bulunan Ak Parti ilçe Başkanı Serdar Özcan; Şehit Ercan Çelik adını yaşatmak için birkaç konu üzerinde çalıştıklarını belirterek “Bir Orman oluşturma fikrinde birleştik. Orman işletmesi ve diğer kurumlarla yaptığımız işbirliği olumlu sonuçlandı ve bugün bunu gerçekleştirdik. Herkes görecek ve adı ebediyen yaşayacak” dedi.

 









ETİKETLER: