akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4933
EURO
34,7433
ALTIN
2.421,74
BIST
9.673,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

“Sevgi Evi” Çocuklarını Ağırlayan BAŞKAN YEMENİCİ”BU ÇOCUKLAR BİZE EMANET

“Sevgi Evi” Çocuklarını Ağırlayan  BAŞKAN YEMENİCİ”BU ÇOCUKLAR BİZE EMANET
16.05.2017 06:49
389
A+
A-

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Düzce’de “Sevgi Evleri”inde Devlet Himayesinde Kalan Kalan Çocuklara Akçakoca’da Yemek İkramında Bulundu.

Başkan Yemenici, Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım ve Kurum görevlisi öğretmenleri ile Akçakoca’ ya gelen yaşları 3 ila 12 arasında değişen yaklaşık 50 “Sevgi Evleri”çocuğunu Bülent’in Pide salonunda ağırladı.

seev-3

Başkan Yemenici, Eşi Nilay Yemenici, Başkan Yardımcıları Suat Madenci ve Ali Direk’in  de katıldığı etkinlikle ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede , Anneler günü haftasında sevgi evlerinde kalan çocuklara  bir nebze de olsa  anne ve baba şefkati gösterebilmeyi amaçladıklarını hoş bir vakit geçirmelerini sağlamak istediklerini vurgulayarak;” Bu günkü etkinliğimizin amacı, anne ve baba sevgisi gibi eşi benzeri olmayan bir sevgiyi bir nebze de olsun çocuklarımıza verebilir miyiz diye düşünmemiz üzerine ortaya çıktı. İnşallah onları mutlu etmişizdir.” Dedi.

seev-2

Sevgi Evlerinde kalan çocukların hepimizin çocuğu olduğunu vurgulayan Yemenici ;” Bu yavrularımız önce devlete sonra bizlere emanet. Bizler de bu sorumluluk bilinci içerisinde bu konularda çok hassas olan eşimle beraber Anneler gününde ağırlamayı planlamıştık. Ancak onların da dün bir programları varmış. Bu güne aldık. Bu imkanı, bu fırsatı verdiği için müdürümüze de teşekkür ediyorum. Yaz ayı içerisinde bazı etkinliklerimiz ve bazı sürprizlerimiz olacak. Zamanı geldiğinde hep beraber yaparız. “ dedi.