akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4986
EURO
34,7282
ALTIN
2.494,67
BIST
9.501,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

YARIM ASIRLIK HASRETİN ACISINI ÇIKARDILAR

YARIM ASIRLIK HASRETİN ACISINI ÇIKARDILAR
13.05.2017 07:03
660
A+
A-

Akçakoca Lisesi 1974-75 Dönem Mezunlarının İlk Kez Gerçekleştirdikleri Duygusal Anların Yaşandığı Buluşma Coşkulu Eğlence İle Noktalandı.

Mezuniyetlerinden 42 yıl sonra bir araya gelen öğrenciler  ve davet ettikleri öğretmenleri ile buluşma noktası olarak belirledikleri Cumhuriyet Meydanında toplandılar.

Bir çoğunun 42 yıl sonra birbirlerini gördüğü buluşmada öğrencilerinin oldukça heyecanlı oldukları dikkatlerden kaçmazken, bazı mezunların ellerinden öptükleri öğretmenleriyle bir araya gelmelerinden ötürü gözyaşlarına hâkim olamadıkları görüldü.

bbb-1 bbb-2 bbb-3

Burada bir süre sohbetler edip toplu hatıra fotoğrafları çektiren 75 mezunları ve öğretmenleri buluşma ile ilgili duygularını ifade eden dönemin öğretmenleri Saliha Tosun, Nebahat Ekinci, Turan Binay ve Faruk Albayrak mezuniyet buluşmasına davet edilmekten gurur duyduklarını ve bu buluşmaların devam etmesi gerektiğini belirttiler. Buradan mezun oldukları bugünün Atatürk Orta Okulu Olan binaya giden  gurup anılarını tazelediler . Gün boyu farklı mekanları ve yerleri gezdikten sonra akşam Gurme Et Balık Lokantasında düzenlenen yemekte 42 yıllık hasreti coşkuyla eğlenerek giderdiler. Çok yoğun bir katılımın yaşandığı yemeğe eşinin de aynı dönem mezunu olması nedeniyle Eski Başkanlardan Erol Solak, Eski Milli Eğitim Müdürü Ergin Özensel, Eşi Öğretmen Emine Özensel Dönemin Akçakocalı öğretmenlerinden Cevat Ay ,  Turan Lokumcu katıldılar.

ttt-1 ttt-3 yeeee-1 yeeee-2 yeeee-3 yeeee-4

Akçakoca Lisesi  1974- 75 dönem mezunlarını bir araya getirme fikrinin paydaşlarından olan dönemim öğrencileri Yaşar Koç ,Nevzat Eren  ve Ertuna Yıldız  çok büyük bir mutluluk yaşadıklarının altını çizerek buluşma ile ilgili olarak  yaptıkları açıklamada, mezun buluşması fikrinin sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşım ve öneriler sonucunda oluştuğunu söylediler.

Koç ve Yıldız, bu yıl ilk defa gerçekleştirdikleri mezunlar buluşmasını, bundan sonraki yıllarda da daha geniş katılımla gerçekleştirmeyi arzuladıklarını sözlerine eklediler.

 

 









ETİKETLER: