akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5552
EURO
34,8713
ALTIN
2.429,54
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

Komşuda Şenlik Var. Başkan Uysal’dan Şenliğe Davet…

Komşuda Şenlik Var. Başkan Uysal’dan Şenliğe Davet…
09.05.2017 18:58
645
A+
A-

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal Kdz. Ereğli Belediyesine ait Su ürünleri sosyal tesislerinde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Uysal kahvaltıda 19-20-21 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek Uluslararası Osmanlı Çileği kültür ve Sanat Şenlikleri hakkında gazetecilere bilgi verdi.

Bu yıl 19-20-21 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenliğinde konser ağırlıklı, spor ve sanatın yanında kültürel etkinliklerinde olacağını belirten Uysal tüm Ereğli halkını ve çevre illerdeki vatandaşları şenliğe davet etti. Uysal konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Mayıs ayında Osmanlı Çileği şenliklerine 10-16 Mayıs tarihleri arasında yapacağımız engelliler haftası kutlamalarıyla başlayacağız. Bildiğiniz gibi göreve geldiğimizden beri engelli çocuklarımızın, engelli vatandaşlarımızın ve rehabilitasyon merkezlerimizin her zaman yanında olduk ve yanında durmaya devam edeceğiz. Bunu bir görev olarak kabul ediyoruz. Engelliler haftasında sizleri de yanımızda görmek istiyoruz. Konser ağırlıklı ama spor, sanat ve kültürel etkinliklerin olduğu üç günlük etkinlikler gerçekleştirilecek. Burada da sizleri görmek istiyoruz. Kültürün, sanatın, sporun her şeyini burada görmüş olacağız. Akşamları 19.00-19.30 civarında da ana sahnede ülkemizin popüler sanatçılarını, yöremizin popüler şarkıcılarını davet ediyoruz. Sizlerin aracılığıyla da tüm Ereğli halkımızı ve Zonguldak Halkımızı, çevre illerden gelen tüm vatandaşlarımızı şenliğimize bekliyoruz. Yaklaşık iki yüz elli üç yüz bin lira civarında. Kaynak belediyeden, esnaftan para toplanmıyor ”dedi.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Uysal, Atatürk anıtı çevresinde başlayan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Uysal, “Önümüzdeki günlerde, en kısa sürede bitecek. Anıt düzenlemesi ile başlayacak, arka taraftaki çınar ağaçlarının dibi, İnönü Parkı dediğimiz alan dereye kadar değişecek. Gündemimizde İnönü Parkı’nın isminin değiştirilmesi yok” diye konuştu.
Uysal konuşmasının ardından gazetecilerle sohbet etti.

http://akcakocahavadis.com/komsuda-senlik-var-baskan-uysaldan-senlige-davet/cilek2

cilek1