akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

3 Mayıs Türkçülük Gününü Kutlayan ÜLKÜCÜLERDEN GÖVDE GÖSTERİSİ

3 Mayıs Türkçülük Gününü Kutlayan ÜLKÜCÜLERDEN GÖVDE GÖSTERİSİ
07.05.2017 18:08
676
A+
A-

Düzce ve İlçelerinden Çok Sayıda Ülkücü Genç Akçakoca’da 3 Mayıs Türkçülük Günü Nedeniyle Bir Etkinlikte Bulundu.

Düzce ülkü ocakları derneğinin organize ettiği başkan ve yöneticilerinin de hazır bulunduğu etkinlik Çuhalı çarşısından başlayan yürüyüşün Cumhuriyet meydanındaki konuşma ve Ülkücü yemini ile sona erdi.

ulku-2 ulku-3

de üç büyük Türk bayrağı ve 16 Türk devletinin bayrakları ile Ülkü Ocaklarının flamalarını açarak yürüyen ülkücüler, yol boyunca çeşitli sloganlar atıp tekbir getirdiler. Cumhuriyet meydanında toplanan Ülkücülere hitap eden Ülkü Ocakları  Düzce İl Başkanı Fatih Gülaçtı, etkinliğin neden yapıldığı ile ilgili konuşmasında ülkenin zor bir süreçten geçtiğini bu zor süreçte milliyetçilerin ve ülkücülerin devletine sahip çıkarak sürecin aşılmasına önemli katkı verdiklerini söyledi. Ülkücü andı içilmesi ile sona eren etkinlik sonrasında basın mensuplarına bir açıklama yapan Gülaçtı, Akçakoca Kongresinin bugün yapılması nedeniyle 3 mayıs kutlamasını da çok sayıda arkadaşlarının katılımıyla bugüne planladıklarını belirterek “ Ağırlıklı olarak Akçakoca’da üniversite ve liseli ülküdaşların katıldığı her ilçeden de katılımların olduğu etkinliğimizi gerçekleştirdik.

ulku-4 ulku-5

Buradan MHP kongresine katılacağız. Önümüzdeki günlerde Akçakoca’da ülkü ocağını hiç kapanmamak üzere yeniden açmayı planlıyoruz. “dedi.