akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5484
EURO
34,8443
ALTIN
2.433,95
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

YEMENİCİ “İDDİALAR ASILSIZ, TEKNİK ÖLÇÜMLERDE BİR SORUN YOK”

YEMENİCİ “İDDİALAR ASILSIZ, TEKNİK ÖLÇÜMLERDE BİR SORUN YOK”
01.05.2017 08:51
400
A+
A-

Başkan Yemenici Sosyal Medya Ve Bazı İnternet Haber Sitelerinde Yer Alan Sarıyayla Barajında Sıkıntılar Olduğu Konusundaki İddiaların Asılsız Olduğunu Söyledi.

Akçakoca’nın yüz yıllık su ihtiyacını karşılayacak köylerine dahi su verilmesi planlana Sarıyayla Barajında sızıntı yaşandığı, baraj gövdesi üzerindeki köprüde anormal titreşimlerin hissedildiği iddialarına karşılık, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, ‘’Barajımızda sorun yok. Geçtiğimiz günlerde teknik ölçümler üzerinden kesin kabulleri aldık. Vatandaşlarımız müsterih olsun’’ dedi. Başkan Yemenici, DSİ Genel Müdürlüğü ve yüklenici inşaat firmasından anlık bilgilerin alındığını, şu aşamada barajımızda herhangi bir sorunun olmadığını söyledi. Barajda görülebilecek herhangi bir olumsuzluk durumunda yüklenici firmanın 10 yıllık taahhüdü gereği anında çözüleceğini de sözlerine ekleyen Yemenici, barajımızın yeni olması nedeniyle sorun olarak aksettirilen şeylerin, kendi normal seyrinde yaşanabilecek teknik süreçler olduğunu ve bu aşamada sorun olarak söylenebilecek bir durumun ortada olmadığını söyledi. Belediye Başkanı Yemenici, bugün itibariyle de hem DSİ Bölge Müdürlüğü yetkilileri hem de müteahhit firma sorumlularıyla bir görüşme gerçekleştirdiğini söyleyerek, kesin olarak ortada bir sorun olmadığını, her şeyin normal seyrinde devam ettiğini ve vatandaşlarımızın müsterih olmaları gerektiğini ifade etti.

Kaynak ; Akçakocagazetesi







ETİKETLER: