akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

TÜM SOKAKLAR KİLİT PARKE OLACAK

TÜM SOKAKLAR KİLİT PARKE OLACAK
28.04.2017 03:38
455
A+
A-

Akçakoca Belediyesi Hava Koşullarının Düzelmesiyle Birlikte, Başlattığı Yol  Yenileme Çalışmalarına Hız Verdi.

Tüm sokakları kilit parke döşemeyi planlayan ve vatandaşların tozdan çamurdan kurtularak daha rahat bir ulaşım imkanına kavuşturulması için göreve geldikleri günden bu yana yol konusunda çok önemli mesafe kaydeden Akçakoca Belediyesi  baharın gelmesiyle çalışmalarını birden çok alanda başlattı.

Bu çalışmalar kapsamında Osmaniye mahallesinde Bayram sokak, Martı sokak, Kervan sokak, Şeyda sokak yenilendi ve halkın hizmetine açıldı.

yap-2 yap-3

Alt yapı sorunu olmayan tüm mahallelerde çalışmalar planlı ve programlı bir şekilde devam edecek diyen Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici;   “Mahallelerimizde söz verilen hizmetler program dahilinde hızla yerine getiriliyor. Belediye ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla yolları yenilenen, modern parklara kavuşan ve temizlik çalışmalarıyla pırıl pırıl bir şehir görünümüne bürünen mahalleler belediye hizmetlerimizin en güzel vitrini haline geliyor. Hiç bir mahallemiz hizmetten geri kalmayacak, daha önce toz ve çamur içinde olan yollar parke taş kaplaması yapılarak pırıl pırıl bir hale getirilecek. İlkemiz her mahalleye eşit hizmet etmek. Vatandaşlarımızın sorunlarını giderip, ihtiyaç olan her noktada belediye olarak varlığımızı hissettirmek için tüm ekibimle çalışıyoruz ”diye ifade etti.