akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5993
EURO
34,7973
ALTIN
2.495,14
BIST
9.483,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

ÖZENSEL &KARAKAŞ İŞBİRLİĞİ İLE ÇÖZÜM SAĞLANDI

ÖZENSEL &KARAKAŞ İŞBİRLİĞİ İLE ÇÖZÜM SAĞLANDI
27.04.2017 20:49
481
A+
A-

Hergün Yüzlerce Kişinin Kullandığı Ancak Bozuk Oluşu Nedeniyle Uzun Zamandır Şikayet Konusu Olan Akçakoca Balıkçı Barınağı Yürüyüş Yolunun  Bozuk Zemini, Özensel İnşaat Tarafından Beton Dökülerek Düzeltildi.

Birçok kez basında yer alan  ve  sürekli şikayete konu olan, defaatle belediye yetkililerine iletilen ve çözümü istenen  ancak  bir türlü düzeltilmeyen liman içindeki yürüyüş yolunun  bozuk zemini, Özensel İnşaat firmasının sahibi Mustafa Özensel’in destekleriyle beton döktürülerek düzeltildi. Akçakocalıların ve özellikle ilçeye dışarıdan gelen ziyaretçilerin ilk uğrak yerlerinden olan balıkçı barınağı, yürüme yolu bir çok defa şikâyete konu olmuştu. Akçakoca yerel basınının  konuyu haber yapmasına  ve yetkililere iletilmesine, yapılacağına dair söz alınmasına karşın  doğu mendireğine giden bir türlü düzeltilmeyen yürüme yolu yerel medya mensuplarının ricası ile İşadamı Mustafa Özensel ve Liman Başkanı Mustafa Karakaş’ın işbirliğiyle beton dökülerek düzeltildi.

yol-2 yol-3 yol-5

Özensel inşaat firmasının 8 çalışanıyla birlikte 2 mikser beton döktürerek düzelttiği yürüme yolu için, gezintiye çıkan ve beton çalışmasını gören bazı ziyaretçiler de teşekkürlerini ilettiler.

yol-4

Toplamda 10 m³ beton dökülerek düzeltilen ve yeni görünümüyle herkesin beğenisini kazanan yürüme yolu düzeltilmesi ile ilgili olarak Özensel firması sahibi ve MHP ilçe başkanı Mustafa Özensel  ‘’ Turizm sezonu başladığı şu günlerde yürüme yolunun bozuk olduğu, bize söylendi. Yayaların yürümekte zorlandığı, bebek arabalarının yürüyemediği bir yolun yapımı için  biz de ricaları düşünmeden kabul ettik. Bugün de kendi işçilerimiz ve kendi imkânlarımızla yaptırıyoruz’’ dedi. Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi Mustafa Karakaş ise çalışma ile ilgili  ‘’Daha önce yerel yöneticilere söyledik ama çözümleyemedik. Kooperatif olarak kendi bütçemizle her işe yetemiyoruz. Mustafa Başkan sağolsun ricamızı kırmadı, destek verdi. Liman içinde başka noktalarda da benzer desteklere ihtiyaç var. Yapan hayırseverler bizim için değil, Akçakoca için yapmış olacaklar. Bizim kapımız sonuna kadar her türlü desteğe açık’’ dedi.