akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

VALİ ZÜLKİF DAĞLI “Cumhuriyetimizin Hür Ve Bağımsız Bir Şekilde Sonsuza Kadar Varlığını Sürdüreceğine Canı Gönülden İnanıyorum.”

VALİ  ZÜLKİF DAĞLI “Cumhuriyetimizin Hür Ve Bağımsız Bir Şekilde Sonsuza Kadar Varlığını Sürdüreceğine Canı Gönülden İnanıyorum.”
21.04.2017 17:35
352
A+
A-

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını yayınladığı bir mesajla kutladı.

Vali Dağlı mesajında ;“Milletin ortak iradesinin eseri olan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. yıldönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gururla kutluyoruz.

23 Nisan bir yönüyle ülkemizin milli egemenliğinin ve bağımsızlık mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından birini oluştururken öte taraftan da çocuklar için bayram olarak kutlanmaktadır.
ucuz takipçi
 

23 Nisan 1920’de, “Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir” şiarıyla kurulan Meclisimiz, tam bağımsızlık konusundaki azim ve kararlığımızı tüm dünyaya ilan etmiştir.

Aziz milletimiz bu anlayışla, millet iradesinin rehberliğinde çağdaş medeniyetlerin üzerine çıkma hedefiyle başlattığı yürüyüşüne devam etmektedir. Bizlere düşen görev azim ve kararlılıkla, birlik ve beraberlik içerisinde bu kutlu yürüyüşü devam ettirmek, ülkemizi bugün geldiği noktadan daha ilerilere taşımaktır.

 

 

Bu önemli günün çocuklarımıza armağan edilmesi, Türkiye’nin geleceği olan çocuklarına, gençlerine olan güvenini ve umudunu gösterir. Ülkemizim muasır medeniyetler seviyesine çocuklarımız ve gençlerimiz üzerinden yükseleceğine, onların dinamizmi, parlak hedefleri, duru zihinleriyle Cumhuriyetimizin hür ve bağımsız bir şekilde sonsuza kadar varlığını sürdüreceğine canı gönülden inanıyorum.

 

Çocuklarımızın güvenli ve sağlıklı ortamlarda, iyi eğitim alarak, topluma ve insanlığa yararlı özgür bireyler olarak yetişmeleri;  ülkemizin sorumluluğunu devredeceğimiz çocuklarımızın millî ideallerimize sarılmaları, manevi değerlerimizle donanmaları, yarınlarımız açısından çok önemlidir.

 

Bu duygularla, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal’i, Kurtuluş Savaşımızı sevk ve idare eden ilk Meclis’teki tüm milletvekillerini, bize bu eşsiz vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle yâd ediyorum.” İfadesine yer verdi.