akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5050
EURO
34,8389
ALTIN
2.488,12
BIST
9.574,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C

Siyasal Bilgiler Fakülte İnşaatında İncelemelerde Bulunan BAŞKAN YEMENİCİ “ ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR”

Siyasal Bilgiler Fakülte İnşaatında İncelemelerde Bulunan BAŞKAN YEMENİCİ “ ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR”
19.04.2017 18:33
346
A+
A-

Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi Binasının İnşaat Çalışmalarını Yerinde İnceleyen Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici “Müteaahit Firma Sözleşme Tarihinden Önce Teslim Etmeyi Hedefliyor”

Akçakoca’ya kazandırılacak olan fakültenin inşaatında ATSO Başkanı M. Nazım Pazvant ile birlikte incelemelerde bulunarak çalışan personele kolaylıklar dileyen Başkan Yemenici, müteahhit firma yetkilisinden yapımı hızla devam eden fakülte binası inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı.

fak-4

2017-2018 eğitim yılında hizmete açılacak olan “Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin Akçakoca’ya çok önemli bir değer katacağını vurgulayan Başkan Yemenici ; “ Akçakoca bir turizm kenti, aynı zamanda bir ilim kenti olma yolunda da adım adım ilerliyor. Bu fakültenin eğitim öğretime başlamasıyla Akçakoca’mız a çok önemli bir değer katacak. Bugün fakülte binasında gerçekleştirdiğimiz incelemede fakültenin tamamlanması noktasında birçok çalışmanın ilerlediğini, kaba inşaatın tamamlandığını, su ve elektrik tesisatlarının yapıldığını, bazı bölümlerde cam çerçevelerinin montajının gerçekleştirildiğini kısacası iç ve dış donanım çalışmalarının hızlıca sürdürüldüğünü belirtmek istiyorum. Allah nasip ederse 2017-2018 eğitim yılında Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi hizmet vermeye başlayacaktır” diye ifade etti.

fak-3

fak-5

Edinilen bilgilere göre Müteahhit firmanın temmuz 2017 sonu itibari ile tüm donatıları tamamlanmış olarak binayı teslim edecek. Bakan Özlü referandum mitinginde fakülte binası bitmese dahi SBF nin 2017-18 eğitim öğretim yılında eğitime başlayacağını söylemişti.