akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Kampanyanın Son Günlerinde Ağırlığı Merkeze Kaydıran CHP “SONUÇ ÜLKEMİZ İÇİN HAYIR’LI OLSUN “

Kampanyanın Son Günlerinde Ağırlığı Merkeze Kaydıran CHP “SONUÇ ÜLKEMİZ İÇİN  HAYIR’LI   OLSUN “
14.04.2017 06:46
397
A+
A-

Akçakoca’yı Adım Adım Dolaşarak 16 Nisanda Yapılacak Halk Oylamasında Neden “HAYIR” Oyu Verilmesini Anlatan CHP Akçakoca İlçe Teşkilatı  Oylamaya  Üç Gün Kala  Çalışmalarını Tüm Ağırlığıyla  Merkezde Sürdürüyor.

Yaklaşık iki aydır  köyde kentte mahallede ev ev dolaşarak “hayır” için destek isteyen,  niçin hayır verilmesi konusunu  çarpıcı örneklerle açıklayarak kampanyasını sürdüren Akçakoca CHP örgütü  oylamaya üç  gün kala, kalabalık  bir ekiple kala  şehir merkezinde esnaf ve vatandaşları “Hayır” çağrısı yapıyor.

chp-mer-2 chp-mer-3

Partinin ilçedeki tüm ağır topları , kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri ile İlçe Başkanlığında toplanarak esnaf ziyaretlerine başlayan Başkan Turan Güler “ Artık “Hayır”lı sona yaklaşıyoruz. Yaklaşık iki aydır bir çok ekiple köy kent, mahalle mahalle sokak sokak her vatandaşımıza ulaşarak neden hayır denmesi gerektiğini anlattık. Mutlaka sandığa gidip oy kullanmalarını ve verecekleri bir oyun ülkenin geleceği için önemini anlattık. Son üç gün de ilçede bir kez daha ziyaretlerde bulunmayı planladık. Vatandaşımızın gösterdiği yakın ve sıcak ilgiden ,Cumhuriyete ve demokratik partlementer sisteme sahip çıkma kararlılığını gördük. İnşallah ülkemiz için geleceğimiz için HAYIR lısı olacak” dedi.