akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5875
EURO
34,8655
ALTIN
2.496,07
BIST
9.694,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

REFERANDUM BAHANE, BU ZİYARET ŞAHANE

REFERANDUM BAHANE, BU ZİYARET ŞAHANE
13.04.2017 19:14
627
A+
A-

16 Nisan Referandumu “EVET “ Kampanyası Kapsamında  Yoğun Tempo Çalışmaları İle Dikkat Çeken , İlçe Merkezindeki  Evet Destek  Çalışmalarını Sürdüren  Cüneyt Yemenici,  CHP İlçe Başkanlığını  Ziyaret Ederek Güzel Bir Davranışa İmza Attı.

 

16 Nisan Halk oylamasında geri sayımın başladığı şu günlerde Akçakoca ölçeğinde gece gündüz demeden  yoğun tempo dur durak bilmeden çalıştığı görülen EVET kampanyasının en önemli ismi olarak dikkat çeken  Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, nezaket ziyaretinde bulunduğu CHP ilçe binasında Başkan Turan Güler ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre referandum üzerine sohbet etti.

cun-2 cun-4

Karşılıklı başarı dilekleri ve espritüel sohbetin ardından kameralara poz veren evet ve hayır tercihi için ter döken partililer bu güzel ve samimi davranışları ile topluma çok önemli bir mesaj verdiler.

 

HAYIR çalışmalarına aktif katılımı ile partili olmanın sorumluluğuyla hareket eden  eski Belediye Başkanı Fikret Albayrak ile Akçakoca Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda karşılaşan Başkan Yemenici, arasında sıcak bir  sohbet ve karşılıklı  başarılar dilemeleri ile oluşan görüntü  siyaset adına görmeye hasret kaldığımız fotoğraflar olarak hafızalara kazındı.

cun-3 cun-5 cun-6

Başkan Yemenici özlenen davranışlarla  ile ilgili olarak  ‘’Esnaf gezisi ve Odalarımızın ziyareti esnasında Cumhurbaşkanımızın hayır çadırına yaptığı ziyaret benzeri CHP teşkilatını ziyaret ederek bir  selam verdik. Türkiye’de “hayır” kampanyası sorunsuz bir şekilde yapılabilirken demokrasisi ile övünen AB evet kampanyasına izin vermedi.  Akçakoca’daki kampanyada nezih bir şekilde, kavgasız ve demokrasiye yakışır şekilde çalışma gerçekleştiren tüm siyaset unsurlarına teşekkür ederim. “ dedi.

cuno

 

Ticaret odası, esnaf odası, madeni sanatkarlar odası, şoförler odası, esnaf kefalet kooperatifimizi , KYK ve vergi dairesini ziyaret ettiklerini belirten

Yemenici “ Akçakoca devlet hastanesini ve yatan hastalara da bir geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Allah tüm hastalarımıza acil şifalar versin.” Dedi.