akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,6003
EURO
34,8766
ALTIN
2.495,92
BIST
9.599,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

VALİ DAĞLI , HAYIRSEVER İŞADAMLARINA TEŞEKKÜRE GELDİ

VALİ DAĞLI , HAYIRSEVER İŞADAMLARINA TEŞEKKÜRE GELDİ
30.03.2017 17:42
343
A+
A-

Düzce Valisi Zülkif Dağlı Eğitim Ve Sağlık Sektöründe Yatırım Yapan Akçakoca’lı Hayrsever İşadamlarına Teşekkür Ziyaretinde Bulundu.

Beraberinde Düzce Milli eğitim müdürü olduğu halde Akçakoca’ya gelen Vali Dağlı ilk önce Akçakoca’ya 16 derslikli bir okul yaptıran MMZ boru  sahibi Zeki Sevil’i ziyaret için fabrikaya gitti. Burada kendisine eşlik eden Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça  ile birlikte Zeki Sevil ile bir süre sohbet eden hizmetlerinden dolayı Zeki Sevil ve Kardeşine teşekkür ederek yapımı süren okula giderek incelemelerde bulundular.

vali-hayir-6

Vali Dağlı ve  beraberindekiler    ikinci ziyaretlerini  İki sağlık ocağı yapmayı taahhüt eden İşadamı Pandul  İnşaatın Sahibi Kadir Pandul ‘a yaptılar. Çuhalıdaki bürosunun kapısında konuklarını karşılayan Pandul ile ayaküstü başlayan sohbet ofiste basın mensuplarına fotoğraf verildikten sonra basına kapalı devam etti.

vali-hayir-5

Vali Dağlı üçüncü ziyaretini  yeni bir anaokulu bağışında bulunan iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimlerinden Essa inşaatin sahibi Esvet Sarıoğlu’na yaptı. Merkez Çarşıdaki ofisinde Vali Dağlı İle Bir süre sohbetin ardından yapımı süren inşaatin bulunduğu Atatürk Ortaokuluna gidildi. Yaptığı hizmetin değerinin ölçülemeyeceğini belirten Vali Dağlı Esvet Sarıoğluna teşekkür etti.

 

vali-hayir-4

Atatürk Orta Okulunda Zeka Oyunları sınıfını gezen, Okul Müdürü ve  öğretmenlerle bir sohbet eden Vali Dağlı ve beraberindekiler buradan vali-hayir-2

Esentepe okuluna ek bina yapımını üstlenen garanti inşaat sahiplerini ziyaret ettiler.   Beko satış mağazasında  Bağışçıl ailenin fertleri ile  yaptığı sohbetin ardından Vali Dağlı  Garanti inşaat sahiplerine teşekkür ederek Akçakoca’dan ayrıldı.

vali-hayir-3

 









ETİKETLER: