akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4520
EURO
34,7348
ALTIN
2.440,26
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

ÜÇÜ BİRARADA “HAYIR”LI ÇALIŞMALARDA

ÜÇÜ BİRARADA  “HAYIR”LI ÇALIŞMALARDA
30.03.2017 07:55
471
A+
A-

Akçakoca CHP İlçe Başkanı Turan Güler Ve Yönetimi Eski Belediye Başkanı Fikret Albayrak Ve Eski İlçe Başkanı Selçuk Yanmaz İle Birlikte 16 Nisan Referandumunda Neden “Hayır” Verilmesini Gerekçeleri İle Açıkladıkları Çalışmalarını Köy Köy Dolaşarak Sürdürüyor

CHP Akçakoca ilçe teşkilatı yoğun tempoda sürdürdüğü 16 Nisan halk oylaması “hayır “çalışması kapsamında Akkaya köyünde bir kahve toplantısı yaptı. Çalışmalara sürekli destek veren Eski Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak ve eski ilçe başkanlarından Selçuk Yanmaz’ın konuşmacı olarak katıldığı toplantıya Akkaya köylülerinin  büyük bir katılım gösterdiği dikkat çekti.

Akkaya köyü muhtarlık binasında gerçekleşen ve vatandaşın büyük ilgi gösterdiği toplantıda, Anayasa değişiklik paketine neden hayır dediklerini gerekçeleriyle anlatan Fikret Albayrak konu ile ilgili akıllara takılan soruları yanıtladı.

hahaay-3

Yaşanan süreci, önemli iç ve dış meseleleri de etraflıca ele aldığı konuşmasında Selçuk Yanmaz Ülkenin çok önemli ve sıkıntılı bir süreçten geçtiği bu dönemde Ak Parti’nin başkanlık sistemi dayatması ile karşı karşıya bırakılmış olmasına dikkat çekti.

hahaay-2

Toplantılarına vatandaşların fazlaca ilgi göstermelerinden ve de bir çok soru sormaları, görüşleriyle tartışmalara katılıyor olmalarından son derece memnun olduklarını ifade eden İlçe Başkanı Turan Güler “ Anayasa referandumuna yönelik olarak vatandaşların konuya çok hassas yaklaştıklarını görüyoruz. HAYIR çalışmalarına olan ilginin daha da artması ve hayır vereceklerin oranının giderek yükselmesi referandum tarihi yaklaştıkça bizi daha da motive ediyor. Ülkenin geleceğini tek adamın yönetimine bırakmamak adına HAYIR’cılar olarak aynı azim ve kararlılıkla çalışmalara devam edeceğiz” dedi.