akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5692
EURO
34,7679
ALTIN
2.413,03
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

KESİLMİYOR! ZORUNLU SÖKÜLEN YENİDEN DİKİLİYOR

KESİLMİYOR! ZORUNLU SÖKÜLEN YENİDEN DİKİLİYOR
28.03.2017 07:57
375
A+
A-

Akçakoca Belediyesi  Gerçekleştirdiği Yeni Projelerin Uygulanması Aşamasında  Düzenleme Zorunluluğundan Kaynaklı Sökülen  Ağaçları  Başka Alanlara Dikerek Değerlendiriyor.

Akçakoca Belediyesinin  Merkez Cami çevresinde  düzenleme çalışmaları kapsamında dalları kesilerek  sökülen ağaçların kentin başka noktalarında değerlendirildiği ifade edildi.

Vatandaşların “ağaçlar kesiliyor” diyerek gazetemizi arayarak tepki göstermeleri üzerine yaptığımız  araştırmada  gerek merkez cami çevresinde gerekse kentin başka noktalarında uygulanan projeler kapsamında  kaldırılan  ağaçların belediyece yeni peyzaj  düzenlemesi yapılan alanlarda dikildiğini tespit ettik.

ssso-1 ssso-2

Başkan Yemenici konu ile ilgili olarak sorumuzu   “ Biz doğa ve ağaç hassasiyetimizi  defalarca  ifade ettik. Mecbur kalmadığımız  hiçbir durumda değil bir ağaç bir dalı dahi kesmeyiz, kesmedik kesmeyeceğiz. Kaldı ki   tüm uyguladığımız projelerde olduğu gibi  Cami çevresi düzenlemesinde  de bir iki bodur (erik)ağaç dışında  kaldırılması gereken tüm ağaçları söktük ve ya aynı alanda  projeye uygun olarak ya da başka alanlarda değerlendirdik.   Bunun yanı sıra  yüzlerce ağaç diktik. Sadece Değirmenağzı projesinde 5 bin ağaç dikimi yapılacak.Vatandaşlarımızın hassasiyet göstermesini önemli buluyorum. Ancak müsterih olsunlar bende bu konuda hassasım “ diyerek yanıtladı.







ETİKETLER: