akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3806
EURO
34,7846
ALTIN
2.396,81
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TÜGVA 4. GENÇLİK BULUŞMASINA KATILDI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TÜGVA  4. GENÇLİK BULUŞMASINA  KATILDI
28.03.2017 18:57
350
A+
A-

Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Tarafından Bu Yıl 4.Sü Düzenlenen, Gençlik Buluşması Abdi İpekçi Spor Salonunda ,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Katılımıyla Gerçekleşti.

Düzce Temsilciliği İl Başkanı Mehmet Bülent Bilgin, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Belediye Meclis Üyesi Okan Turuman’ın  yer aldığı buluşmaya Düzce’li gençlerde yoğun bir şekilde katılım gösterdi.

tug-1

Buluşmada bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ;  ‘’Bugün bizleri bir araya getiren Türkiye Gençlik Vakfı’na teşekkür ediyorum. Kurulduğu günden beri, faaliyetlerinizi çok yakından takip ediyorum. Sizler çalışmaya devam ettikçe bizler de TÜGVA’yı her alanda desteklemeyi sürdüreceğiz.’’ dedi.

KARŞIMDA ‘’VAKIF ÇEŞMESİ’’ GİBİ BİR GENÇLİK GÖRMEK İSTİYORUM

Rahmetli Fethi Gemuhluoğlu’nun  ‘’Karşımda ‘vakıf çeşmesi’ gibi bir gençlik görmek istiyorum.’’ sözünü hatırlatan Erdoğan ‘‘Gençler diploma avcılığı yapan değil, ilim ve hikmet peşinde koşan, hepsinden önemlisi ahlakı hayatına miğfer kılan bir nesil hayal ediyoruz.” diye konuştu.

tug-2

MANEVİ KALKINMA OLMADAN MADDİ İLERLEMENİN BİR KIYMETİ HARBİYESİ YOKTUR

Necip Fazıl’ın vasiyetini hatırlatan Erdoğan, ‘’Son gün olmasın dostum, çelengim top arabam/Alıp beni götürsün tam dört inanmış adam’ işte mesele bu. İşte bu dört adamdan biri olacak gençliğin yetişeceği ümidiyle gecemizi gündüzümüze katıyoruz.’’dedi ve konuşmasına şöyle devam etti:

tug-3

‘’O açıdan TÜGVA’yı gençlerimize ana-baba evlerini aratmayacak bir barınma ortamı temin  etmenin yanında onların ilmi ve irfani tekamüllerine de imkan sağlayacak bir  yuva, bir gönül meclisi olarak telakki ediyoruz. Vakfımızın her bir çatısı, aynı  zamanda istikbalimizin teminatı olan gençlerimizi yarına hazırlayan ikinci bir  üniversite gibi faaliyet göstermesidir. Buna dikkat edeceğiz. Zira bu gerçeğin  hepimiz farkındayız. Manevi kalkınma olmadan maddi ilerlemenin bir kıymet-i  harbiyesi yoktur. Pusulası vicdan olmayan bir aklın varacağı yer buhrandır,  bunalımdır. Aşk ve hikmetle yoğrulmayan bilgi sahibine sadece yüktür. Ahlakın  yanına nezaketi, maneviyatın yanına samimiyeti koymadan menzile vasıl olamayız.’’değerlendirmesinde bulundu.