akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

AKÇA “ GÜÇLÜ İKTİDARLAR VE İSTİKRAR İÇİN “EVET”

AKÇA “ GÜÇLÜ İKTİDARLAR VE İSTİKRAR İÇİN “EVET”
19.03.2017 16:04
1.097
A+
A-

Başkan Yemenici Ve Kadın Kollarını Merkezde Çalışmalarını Sürdürürken  AK Parti Akçakoca Ana Kademe Teşkilatı Da Köy Ziyaretlerine Ara Vermeden Devam Ediyor.

 İlçe Başkanı Dergah Akça ve beraberindeki heyet, her gece bir yada birden çok köyü ziyaret ederek neden “Evet “ verilmesi konusunu anlatıyor.

aki-2
gerçek takipçi
Beyören ve Balatlı köylerinde

İGM Başkanı Dursun Çakır, İGM üyesi Ayfer Yılmaz, AK Parti milletvekili aday adayı Esvet Sarıoğlu  ve teşkilat üyeleri ile birlikte AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça gittikleri  Beyören ve Balatlı  köylerinde referandumu anlattığı  konuşmalarda vatandaşlardan “evet” diyerek anayasa değişikliğine destek istedi.

Kendi köyü Beyören’de  gösterilen  ilgiden  bir hayli mutlu olan Başkan Dergah Akça, 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasında EVET vermelerini istediği konuşmasında, Türkiye’de liderlere bağlı bir güçlü iktidarların ve  istikrarın  olduğuna dikkat çekerek “ Halkla buluşan ve güçlü liderlik özellikleri olan biri geldiği zaman parlamenter sistemin güçlü iktidar çıkarabilmekte. Güçlü iktidarlar ve İstikrar için bu millet her zaman Tayyip Erdoğan’ları Turgut Özalları, Adnan Menderesleri mi bekleyecek. Sistemin kendisi bunu çıkarsın. Sistemin doğası gereği siyasi istikrar her daim olsun, güçlü iktidar her daim olsun. İşte bu yeni sistem Türkiye’nin geleceğinde bunu sağlayacaktır. Bu nedenle 16 Nisan Pazar günü yapılacak oylamada EVET vermenizi istiyorum ” dedi.sak-2

İGM  olarak köylere yapılan hizmetleri  anlatan İGM Başkanı Dursun Çakır ise, hizmet kalitesinin daha da artması için Güçlü Türkiye için  EVET denmesinin önemini vurguladı.