akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5565
EURO
34,8810
ALTIN
2.431,26
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

ADALET BAKANI BOZDAĞ MAHALLE PAZARINDA

ADALET BAKANI BOZDAĞ MAHALLE PAZARINDA
12.03.2017 20:16
521
A+
A-

Halk Oylaması Çalışmaları Kapsamında Akçakoca’ya Gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Tarihi Mahalle Pazarında Esnaf Ve Halkla Görüşmesinin Ardından Akçakoca Otel’de Yemekli Bir Toplantıda Aralarında STK Başkan Ve Yöneticileri, Muhtarlar, Siyasi Parti Temsilcileri Eski Yeni Seçilmişler Ve Çok Sayıda Partili İle Bir Araya Geldi.

Adalet Bakanı Bakanı Bekir Bozdağ, İl Başkanı Hikmet Keskin, Milletvekili Ayşe Keşir, Alay Komutanı, Kadın Kolları Başkanı ve bir çok üst düzey yetkili ile birlikte geldiği Akçakoca’da sapak mevkiinde çok sayıda partili tarafından karşılandı. Bozdağ direk olarak çıktığı Tarihi Mahalle pazarında vatandaşlar ve Pazar esnafı ile görüşmelerde bulundu ve yer yer sıcak diyaloglara girdi.

baaazar-2 baaazar-3 baaazar-4

Kendisine ikram edilen mancarlı pide ve melengüççeğ tatlısını çok beğenen Bakan Bozdağ’a Pazar aktivisti hanımlar Akçakoca şarkılı karşılama ile bir sürpriz yaptılar. Bir süre şarkıya el çırparak eşlik eden Bozdağ şarkı bitiminde hanımları kutlayarak birlikte fotoğraf çektirdi.

baaazar-5 baaazar-6 baaazar-7

Bütün stantları tek tek dolaşan Bakan Bozdağ Yukarı Mahalle camiinde kıldığı ikindi namazının ardından Akçakoca Oteldeki etkinliğe katılmak için pazardan ayrıldı.