akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5591
EURO
34,9937
ALTIN
2.426,11
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

CHP’Lİ KADINLARDAN “HAYIR” LOKMASI

CHP’Lİ KADINLARDAN “HAYIR” LOKMASI
23.02.2017 16:27
396
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca Kadın Kolları Referandumda Kampanyasının Startını “HAYIR” Lokması Dağıtarak  Verdiler.

Akçakoca CHP Kadın Kolları Çuhalıda hayır kampanyası kapsamında  düzenledikleri etkinlikte  ‘Hayır Lokması’ dağımı gerçekleştirdiler.

Çuhalı çarşısında açtıkları  ve kampanya  süresince  faaliyet

Bürosu olarak kullanmayı planladıkları cafede   yaptıkları lokmaları  etkinliğe katılanlara ve çevre esnafı ile yoldan geçen vatandaşlara ikram ettiler.

hayir-3 hayir-4

Etkinlik yapılan mekanda kadın kolları üyelerince hazırlanan  ve dağıtılan ilginç  Hayır” lokması etkinliği ile ilgili olarak CHP Akçakoca Kadın Kolları Başkanı Fadime Kızıl Yıldırım yaptığı açıklamada;  “16 Nisanda yapılacak ve ülkenin geleceği için çok önemli olan Referandum için  bugün start verdik.

hayir-2

Ülkemizin  ve çocuklarımızın  geleceği için Cumhuriyetin laik kadınları olarak referandumda hayır oyu vereceğiz ve bunun için gece gündüz kapı kapı gezeceğiz vatandaşımızı bizi neyin beklediği konusunda bilgilendirip hayır vermesini isteyeceğiz. Bu nedenle vatandaşımıza en kolay ve en etkin ulaşmak için farklı çalışmalarımız olacak. “HAYIR” lokması da bunlardan biri “dedi.

hayir-5

Etkinliğe Ana kademe başkanı Turan Güler ve yöneticileri ile Gençlik kolları da destek verdi.

.