akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4930
EURO
34,6021
ALTIN
2.499,28
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Akçakoca TSO Bünyesinde İŞKUR irtibat bürosu açıldı

Akçakoca TSO Bünyesinde İŞKUR irtibat bürosu açıldı
16.02.2017 13:50
427
A+
A-

Akçakoca TSO ile Düzce İş-Kur İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Akçakoca TSO bünyesinde irtibat bürosu açıldı. Büro, Oda üyelerine İş-Kur destekleriyle ilgili bilgilendirme yaparak, ilk adım işlemlerini gerçekleştirecek.
Akçakoca TSO bünyesinde imzalanan İş-Kur irtibat bürosunun protokolü Akçakoca TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant ile İŞKUR Düzce İl Müdürü Ferat ACAR tarafından imzalandı.
Pazvant, protokol töreninde yaptığı değerlendirmede, “Bugün odamız ile İş-Kur Düzce İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol sonucu Odamız bünyesinde İş-Kur hizmet noktası açılmıştır.
İş-Kur Akçakoca TSO irtibat bürosu ile üyelerimize daha fazla destek almalarını sağlamak ve hızlı bilgilendirme yaparak yaşanabilecek mağduriyetlerin önüne geçmektir.

atso22
İş-Kur özellikle son yıllarda işletmelere istihdam noktasında çok ciddi destekler ve imkanlar sağlamasına karşın, üyelerimizin bu desteklerden yeterince istifade edemedikleri görülmektedir. Bunun en önemli nedeni bilgiye erişim ve bilgilendirmede yaşanan sıkıntılardır. Odamız bünyesinde açılan irtibat bürosu ile bu önemli eksikliğin ortadan kaldırılması hedeflenmiş olup, odamıza herhangi bir işlem için gelen üyelerimizin İş-Kur destekleri ile ilgili olarak gerekli bilgilendirme yapılacaktır”
İş-Kur Düzce İl Müdürü Ferat ACAR’ da yaptığı değerlendirmede “Sayın Başkanımıza vermiş olduğu bu destekten ötürü teşekkür ediyorum. Akçakoca TSO bünyesinde irtibat ofisimiz inanıyorum ki, önemli çalışmalar yapacaktır. Kurumumuzun en önemli çözüm ortağı olan işletmeler ve dolayısı ile işletmelerin bağlı bulunduğu Akçakoca Ticaret ve sanayi Odası kurumumuzun desteklerinin en etkin şekilde duyulması ve uygulaması noktasında çok önemli bir destek sağlayacaktır”