akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

BAŞKAN YEMENİCİ ANKARA’DA BİR DİZİ TEMASLARDA BULUNDU

BAŞKAN YEMENİCİ ANKARA’DA BİR DİZİ TEMASLARDA BULUNDU
18.01.2017 10:22
470
A+
A-

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Geçtiğimiz Günlerde Teknik Ekibiyle Beraber  Gittiği Ankara’da Akçakoca’nın Gelişimi Ve Gerçekleşecek Yatırımları İle İlgili  Bir Takım Ziyaretler Ve Temaslarda Bulundu.

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere  Ankara’ya giden Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Mecliste  Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir’ le bir görüşme gerçekleştirdi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Dr.Faruk Özlü’yle makamda  belediyenin  projelerinin desteklenmesi ve teşviki konusunda istişarelerde bulunan  Başkan Yemenici, Mecliste gerçekleştirdiği görüşmeler sonrası Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le ve Kent Estetiği Daire Başkanı Ömer Öksüz’le de bir araya geldi.

bskank-2 bskank-3 bskank-4

Başkan Cüneyt Yemenici yaptığı görüşmelerle ilgili bilgilendirmesinde; “Bakanımızın ve Milletvekillerimizin önderliğinde ilçemize hizmet götürmek için çabalıyoruz. Çok şükür bizlere ki Yüce Rabbim bu görevi layık kıldı bizlerde bize yüklenen bu sorumluluğun bilincinde  memleketimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Değerli Bakanımızla, Milletvekillerimizle, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımızla yaptığımız görüşmeler sonucunda, ilerleyen günlerde ilçemize ve halkımıza fayda sağlayacak projeler ile ilgili  birtakım istişarelerde bulunduk.  Her şey büyüyen ve gelişen modern bir Akçakoca için. Gecemizi güdümüze katarak çalışıyoruz. İlçemizin tüm mahalleleri bizim için büyük önem taşıyor. Hiçbir ayrım yapmadan hizmetlerimizi yerine getiriyoruz. Zaman zaman muhtarlarımızla bir araya geliyor ve mahallelerin sorunlarını dinliyoruz. Akçakoca çok güzel hizmetleri hak ediyor. İnanıyorum ki ilçemiz hayata geçen  projeleriyle ve devam eden çalışmalarıyla hak ettiği yere gelecektir ” dedi.









ETİKETLER: