akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4558
EURO
34,8302
ALTIN
2.481,13
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

AGC’yi Ziyaret Eden Ak Parti İl Başkanı Keskin “Anayasa Ak Parti Meselesi Değil, Memleket Meselesidir”

AGC’yi   Ziyaret Eden Ak Parti İl Başkanı Keskin  “Anayasa Ak Parti Meselesi Değil, Memleket Meselesidir”
10.01.2017 19:30
650
A+
A-

Bir Dizi Temas Ve İncelemelerde Bulunmak Üzere Akçakoca’ya Gelen Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin Akçakoca Gazeteciler Derneğini Ziyaretinde Önemli Açıklamalarda Bulundu

Beraberinde Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İlçe Başkanı Dergah Akça, İGM Başkanı Dursun Çakır, İGM Üyesi Ayfer Yılmaz, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar   İlçe Kadın Kolları Başkanı Meral Küçük Çalışkan,  Akçakoca Gençlik Kolları Başkanı Serdar Özcan ve Parti kurmayları olduğu halde Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Keskin 10 0cak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

akpk-2

Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Keskin zaman zaman vatandaşlarımızla istişarelerde bulunmak için bu tür geziler yaptıklarını belirterek “ Bu kapsamda Akçakoca’dayız. Muhtarlar derneği ziyaretinde ilçenin sorunları ile ilgili notlarımızı aldık. “dedi.

akpk-3

“Anayasa Meselesi Ak Parti Meselesi Değildir”

Ülke gündeminin çok  yoğun olduğunu ve çok önemli bir anayasa süreci yaşadığımızı vurgulayan Keskin;”Bu konu 1980 darbesinden sonra ülkenin temel sorunu olarak hep karşımıza çıktı. Biz Ak Parti olarak seçmene değişikliği yapacağımız sözünü kasım seçimlerinde üstüne basa basa verdik.  Askeri anayasa demokratik sistemimize uymuyor.2011 dede gündemdeydi CHP VE HDP hep karşı durdular. CHP Lideri Kılıçdaroğlu %98 oylada kabul edilse karşıyız diyor. Halkın iradesini kabul etmemek anlayışını anlamıyorum. Halkımız bunun gereğini yapacaktır.MHP nin sergilediği tavır nedeniyle teşekkür ediyorum. Bu mesele Ak Parti Meselesi değildir.  338 le geçti. Daha daha  huzurlu, güvenli ve bürokrasiyi sıfırlayacak hızla büyüyen bir ülke olmamızın önündeki tüm engeller kalkmış olacak. Dünyanın en güçlü ülkesi olma yolunda büyük bir adım atıldı. Milletimize hayırlı olsun.”dedi.