akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Arsalarını Sağlık Ocağı ve 112 Acil Binası İçin Bağışlayan SARIKAYA AİLESİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Arsalarını Sağlık Ocağı ve 112 Acil Binası İçin Bağışlayan SARIKAYA AİLESİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ
03.01.2017 16:00
1.312
A+
A-

Merhum Saniye ve Kazım Sarıkaya Adına  Oğulları Aydın Sarıkaya ve Diğer Varisleri Tarafından Bağışlanan ve Üzerine Sağlık Ocağı ve 112 Acil Merkezi Yapılan  Yaklaşık 2,5 dönümlük Arsa İçin Sarıkaya Ailesi Adına Aydın Sarıkayaya Törenle Teşekkür Plaketi Verildi.

Bağışlanan arsa üzerinde inşa edilen Akçakoca 1 Nolu Sağlık Merkezi bahçesinde yapılan törene Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İl Sağlık Müdürü Mustafa  Özyörük İl Sağlık Müdür Yardımcıları,  Sağlık Gurup Başkanı Doktorlar ve vatandaşlar katıldılar.

Bağışcı aile adına Aydın Sarıkaya’ya  teşekkür plaketi Kaymakam Öztürk, Başkan Yemenici ve İl Sağlık Müdürü tarafından Sarıkaya ailesinin büyüklerinin adı yazılı tabela önünde verildi

 

 

.bagis-4bagis-1

 

bagis-5

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Sarıkaya ailesinin 1971 yılında bağışladığı arsanın üzerine sağlık ocağı yapıldığını, 1996 yılında ise aynı aile tarafından 112 Hızır Acil Merkezi’nin yapımı için 120 metrekare daha yer bağışlandığını söyleyerek, bağışçı aileye minnet duygularıyla teşekkür ettiklerini belirterek ; “Kamuda değerlendirilmek üzere vatandaşlardan destek bekliyoruz. Sağlık birimi yapılmak üzere bu yeri bağışlayan Aydın Sarıkaya örnek bir davranış sergilemiştir, teşekkür ediyorum. Allah hayrını kabul etsin.” dedi.

 

 

bagis-2 bagis-5

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, hayırsever aileye teşekkür ederek “Duygu verici bir davranış. Bu alanı sağlık tesisi için bağışladılar. Kendilerine bir şükran borcumuz vardı bunu yerine getirdik Allah razı olsun “dedi.

İl Sağlık Müdürü Özyörük ise bağışı yapan aileye minnet borçlu olduklarını  ifade ederek “Aile adına Aydın beye teşekkür ediyorum “dedi

 

Hayırsever Sarıkaya ailesi adına konuşan Aydın Sarıkaya, “Yapılan hayrı Allah kabul etsin, elimden gelse yine yaparım” açıklaması sonrasında Akçakoca Belediyesini kurduğu ikram çadırında bir süre sohbetin ardından tören sona erdi.