akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5516
EURO
34,9670
ALTIN
2.423,82
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Akçakoca’nın Turizm Çıtasını Yükselten Bölgenin Beşibiryerdesi TERASS AKÇAKOCA FARK YARATIYOR

Akçakoca’nın Turizm Çıtasını Yükselten Bölgenin Beşibiryerdesi  TERASS AKÇAKOCA  FARK YARATIYOR
30.12.2016 12:22
1.826
A+
A-

Akçakoca Turizm Alanında Son Yıllarda Yapılan En Büyük Yatırımlardan Biri Olan TERASS AKÇAKOCA  Hizmete Girmesiyle Yerli Yabancı  Her kesimden Büyük İlgi Görüyor.

İçerisinde butik otel, restoran, cafeterya, disko-bar ve Kahve Diyar  gibi beş ayrı hizmet alanı bulunan ve turizm sektöründe Akçakoca’ya yapılmış en büyük yatırımlardan biri Olan Teras Akçakoca  50 civarında personel çalıştırmasıyla da önemli bir istihdam sağlıyor.

ter-4 ter-5

Akçakoca basın mensuplarına bir kahvaltı veren ve işletmeyi tanıtan Terass Akçakoca işletmelerinin sahibi inşaat, denizcilik ve turizm alanında yürüttüğü projelerle birçok başarıya imza atmış başarılı bir iş adamı Samsun merkezli Yağız Grup’un CEO’su İskender Yağız yaptığı bilgilendirmede  bölge halkının Terass Akçakoca’ya duyduğu ilgiden ise son derece memnun olduğunu söyledi.

 

ter-2 ter-6

Akçakoca’ya yaptığı turizm tesisinin yanı sıra, inşaat ve başka alanlarda da yatırımlar yapmayı düşündüğünü belirten  İskender Yağız “ Fazlaca tanımadığımız  bir yerde yatırım yapmamıza  rağmen, Akçakoca belediye başkanı Cüneyt Yemenici  ve belediye idaresini hep yanımızda gördük. Uygun fiyat ve geniş konfor alternatiflerine sahip farklı mekânlarıyla ve kişiye özel hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini en üst seviyelerde tutma gayreti içinde bir hizmet sunmaya özen gösteriyoruz. Bu kapsamda yılbaşı gecesi için de en uygun fiyatlara sahip bir program hazırladık.” Dedi.

Akçakoca esnafını ve halkını her geçen gün daha yakından tanıdığını ve ilçe halkının konukseverliğinden çok etkilendiğini de belirten Yağız,  “Akçakocalı dostlarımıza adece işletmemizin değil, kendi ofis kapımızda  ilçe halkına sonuna kadar açık “dedi.