akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

AK PARTİ KAYMAKAM ÖZTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

AK PARTİ KAYMAKAM ÖZTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ
23.12.2016 19:05
413
A+
A-

AK Parti Akçakoca İlçe Teşkilatı, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk’ü Ziyaret Etti.

AK Parti İlçe Başkanı Dergah Akça, Gençlik Kolları Başkanı Serdar Özcan, Kadın Kolları Başkanı Meral Çalışkan Ve Yönetim Kurulu Üyeleri İle Birlikte Yeni Kaymakam Öztürk’ü Makamında Ziyaret Etti. Ziyarette, Kaymakam Yasin Öztürk’e görevinde başarılar dileyen İlçe Başkanı Dergah Akça, Akçakoca’nın tarihi , kültürel ve turizm alanındaki yapısı  hakkında bilgi verdi.

Akçakoca’da günümüzde birçok projenin yükseldiğini aktaran Akça, “Projelerimizde sizin de desteğiniz ile güzel işler yapacağız. Tüm birimlerimiz ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı’mız Faruk Özlü ile birlikte Akçakoca’yı daha modern bir ilçe haline getireceğiz. Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

 

kazi-3

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk ise geldiği ve konumu itibariyle önemli ve de tarihi değerlere sahip  vinç mekanixmasının bozulması üzerine 250 Kiloluk mermiyi sırtlayıp topa süren  ve Çanakkale savaşının önemli aktörlerinden Seyid Onbaşının memleketi Havran’dan Akçakocabeyin torunlarına eslam getirdiğini belirterek;”  İki ilçenin bir çok yönden benzerlikleri var. Akçakoca sahip olduğu değerler ve3 konumu itibariyle gelişime açık bir yer. Önemli çalışmalar yapılmış ve yapılmakta . Bizlerde tüm yönetim birimleri siyasiler STK lar ve vatandaşımızla güzel işler yapacağımıza Akçakoca’yı daha ilerilere taşıyacağımıza inanıyorum”dedi.

kazi-2

Kaymakam Öztürk’ün  ziyaretlerinden dolayı yönetim kurulu üyeleri ve Başkan Akça’ya teşekkür ettiği ziyaret fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.