akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5548
EURO
34,8424
ALTIN
2.428,50
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

AGC’DEN AK PARTİ’YE ZİYARET

AGC’DEN AK PARTİ’YE ZİYARET
23.12.2016 18:20
417
A+
A-

Akçakoca Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri, Kurum Kuruluş Ve Siyasi Partiler Ziyaretleri Kapsamında AK Parti İlçe Teşkilatı’nı Ziyaret Etti.

Ak Parti İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette, Cemiyet Başkanı Soner Şen, gazeteciler olarak doğru ve tarafsız bir habercilik anlayışı ile yola çıktıklarını ve amaçlarının tüm STK’lar ile birlikte Akçakoca için çalışmak olduğunu belirtti.

Şen, cemiyet olarak yaptıkları çalışmalar hakkında AK Parti İlçe Başkanı Dergah Akça ve yöneticilerine  bilgi vererek, “Siyaset alanında yaptığınız çalışmaları kamuoyuna doğru ve tarafsız şekilde aktarmak bizim işimiz. Birlikte Akçakoca’yı en güzel şekilde temsil ve tanıtım açısından iyi işler yapmayı ümit ediyoruz. Güzel ilçemizi birlikte refah düzeyi daha yüksek   hale getireceğimize inanıyorum.” diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Dergah Akça ise, “Akçakoca’da yapılan çalışmaları daha planlı ve programlı bir şekilde sizler vasıtasıyla kamuoyu ile paylaşmaktan memnun olacağız. Sizlerin doğru habercilik anlayışı içinde yaptığınız eleştiriler bizim için önemlidir.   İlçemizi en güzel şekilde ulusal ve yerel anlamda temsil edeceğinizden hiç şüphemiz yok. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

 

akp-2

Ziyarette, cemiyet yöneticileri Özdal Alas, Sinan Tezel, Adnan Karaoğlu, İrfan Deniz ve Anadolu Ajansı Akçakoca Muhabiri Tayyip Hoşbaş habercilik ve yayın anlamında nelere dikkat ettiklerini ve ilçede yaptıkları çalışmalar hakkında parti üyelerine bilgi verdi.

 







ETİKETLER: