akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,6095
EURO
34,7751
ALTIN
2.505,88
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

KEŞİR, SÖZÜNÜ TUTTU

KEŞİR,  SÖZÜNÜ TUTTU
29.11.2016 21:45
446
A+
A-

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici İle Birlikte Ziyaret Ettiği Orman Ve Şu İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi’den Melen Nehrinin İç Temizliğinin Yapılması Talebine Olumlu Yanıt alan . AK Parti Düzce Milletvekili, Genel Merkez Tanıtım Ve Medya Başkan Yardımcısı Ayşe Keşir, Bir Süre Önce İncelemelerde Bulunduğu  Melenağzı Köyünde Verdiği Sözü Tuttu.

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Akçakoca’nın Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nca yapılması gereken sorunlarını Bakan Yardımcısına aktardı. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ile birlikte Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi’yi ziyaret eden Keşir, bölgenin sorunlarını anlattı.

AK Parti Düzce Milletvekili, Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ayşe Keşir, ziyaret sonrasında yaptığı bilgilendirmede  “ Akçakoca Melenağzı Köyümüzün ihtiyaçları için Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Sayın Harun Tüfekçi’yi, Belediye Başkanımız Cüneyt Yemenici ile birlikte ziyaret ettik. Melenağzı Köyüne son yaptığımız ziyarette söz verdiğimiz, nehrin 5 km içine doğru uzanan ve tekneler için sıkıntı oluşturan köklerin temizlenmesi talimatı verildi. Bölge turizmine çok önemli katkı sağlayacak bu çalışmanın yanısıra nehir ağzındaki artan kumlanmaya çözüm üretmek, mendireği uzatmak için ölçümler de en kısa zamanda yapılacak” ifadelerinde bulundu.

MELENAĞZINDAN KEŞİR’E  TEŞEKKÜR

Melenağzı köyünde sevince neden olan haberle ilgili olarak gazetemizi arayan eski ilçe başkanı Recep Ali Topaloğlu kararla ilgili olarak Milletvekili Keşir2in kendisini arayarak müjdeyi verdiğini belirterek “Sayın vekilimize sorunumuz takip edip bu kadar kısa sürede sonuçlandırmasından çok mutluyuz. Kendisine Melenağzı köylüleri olarak müteşekkiriz teşekkür ediyoruz “dedi.