akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C

24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutlayan BAŞKAN YEMENİCİ “EN SOYLU GÖREVİ SİZLER İCRA EDİYORSUNUZ

24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutlayan  BAŞKAN YEMENİCİ “EN SOYLU GÖREVİ SİZLER İCRA EDİYORSUNUZ
23.11.2016 08:49
424
A+
A-

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici 24 Kasım Öğretmenler Günü Münasebetiyle Bir Kutlama Mesajı Yayımladı.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici   24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajında;

“Dünyanın en kutsal ve en eski mesleklerinden olan öğretmenlik; geçmişte olduğu gibi günümüzde de bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılması sürecinde öncü rolünü sürdürmektedir. Eğitim ve bilişim teknolojilerindeki gelişme, öğretmenlerimizin bu öncü rolünü daha da belirginleştirmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacak’’ sözü ışığında, genç kuşakları günün koşullarının gerektirdiği donanıma sahip, üretken ve girişimci bireyler olarak yetiştirmedeki görev ve sorumluluklarınız, her geçen gün daha da büyük önem kazanmaktadır. 

Bizlerden geleceği devralacak yavrularımızı sevgiyle, eğitimle, öğretimle besleyen sizler, bir insan yetiştirmenin verdiği mutluluğu mesleğinizin manevi karşılığı olarak değerlendirerek, görevlerin en soylusunu icra ediyorsunuz. Hepiniz kutsal bir mesleğin seçkin temsilcilerisiniz. Sizler bizim için; dünün Türkiye’sini inşa etmiş, bugün için var gücüyle çalışan ve gelecek için de gece gündüz demeden düşünen, sevgi dilini ilke edinmiş bir anlayış ile hareket eden gönül insanlarısınız. Bu özel gün nedeni ile; başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, görevleri başında şehit olan ve aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. Emekli olan öğretmenlerimize sağlık ve esenlik içinde uzun ömürler diliyor, hâlen görevlerinin başında bulunan değerli öğretmenlerimize de sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” İfadesine yer verdi.