akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5163
EURO
34,7309
ALTIN
2.490,17
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

BAŞKAN , ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA ZİYARETLERİNE BAŞLADI

BAŞKAN ,  ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA ZİYARETLERİNE BAŞLADI
21.11.2016 21:12
429
A+
A-

Akçakoca Belediye Başkanı 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması İçin Okulları Ziyarete Başladı.

Bir program çerçevesinde tüm okulları ziyaret edeceği öğrenilen Başkan Yemenici ilk gün sırasıyla İmam Hatip Lisesi ,   Piri Reis Teknik Anadolu Lisesi, Gönül Yavuz İlköğretim Okulu ,Akçakoca Anaokulu  ve Nene Hatun Meslek Teknik Anadolu Lisesi’ne gitti.

Okul idarecileri ve öğretmenlerle topluca sohbet ederek günlerini kutlayan Başkan Yemenici tüm öğretmenlere eğitim öğretim çalışmalarında yararlanabilecekleri bir hediye  takdiminde bulundu.

Okulların ve yaşadıkları çevre sorunlarını dinleyen ve okullar boyutunda yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulunan Başkan Yemenici’ye Ankara Caddesinin durumu ve sabah saatlerindeki toplu taşımanın yetmezliği ile ilgili sorunlar iletildi.  Ankara caddesinde yağmurlama ve enerji hatlarının yer altına alınması nedeniyle yapılan çalışmaların sıkıntı yarattığını belirten Yemenici “ bu kış geçici çözümlerle sorunu aşmaya çalışacağız. Önümüzdeki yıl mayıs ayında asfalt kaplanacak ve yaya yolu düzenlemesi yapılacak. Araçların yaya kaldırımına parkını da engelleyecek tedbirleri alacağız. “ dedi.

og-gunu-2 og-gunu-3 og-gunu-4

Toplu taşıma konusunun tamamen belediyece yapılması kararında olduklarını belirten Başkan Yemenici “İki yıl içinde toplu taşımacılığı tamamen belediye olarak üstleneceğiz. Sabah için bir ilave olur mu bakacağız” açıklamasında bulundu.

Nene Hatun Meslek Teknik Anadolu Lisesi’nde hoş geldin karşılamasında bulunan öğrencilerin kendi ürettikleri bebek oyuncakları hediye etmesinden çok etkilenen Başkan Yemenici “ hediyenin sizler tarafından hazırlanmış olması beni çok duygulandırdı. Emeğinize sağlık “dedi.

Ziyaretler toplu fotoğraf çekimleri ile sona erdi.