akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5433
EURO
34,9809
ALTIN
2.418,96
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

BAŞKAN YEMENİCİ “VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTMAK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

BAŞKAN YEMENİCİ “VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTMAK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”
30.06.2016 18:40
652
A+
A-

Belediye Başkanı Cüneyt  Yemenici,  Seçim Dönemlerinde Akçakoca  Halkına Verdikleri  Sözleri Yerine Getirmek İçin Gece Gündüz Demeden Çalıştıklarını,  Bunları Yerine Getirmek İçin Şehrin Bir Çok Noktasında Alt Ve Üst Yapı Çalışmalarının Yoğun Tempoda Sürdüğünü Söyledi.

Akçakoca halkının Ramazan bayramını ve Kandilini kutlayan Başkan Yemenici şehrin bir çok noktasında süren çalışmalar ve yürütülen projelerle ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede ,Göreve geldikleri günden bu yana bir saniye durmaksızın belediye kaynaklarını en ekonomik şekilde kullanarak, yeni kaynaklar yaratarak Akçakoca halkına ne söz verdiyse yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini söyledi.

 

2.HABER BAŞKAN YEMENİCİ  (2) 2.HABER BAŞKAN YEMENİCİ  (3)

KÖPRÜ –  YOLLAR ve DERE ISLAHLARI

Merkez Cami karşısındaki köprünün Ramazan Bayramında açılmasını hedeflediklerini belirten Başkan Yemenici “ Bir çok bölgede ekiplerimiz  yoğun olarak yol çalışması yapıyor. Bu konuda büyük bir mesafe aldık. Büyük köprüyü bayrama yetiştirme gayretindeyiz. Buradaki çalışma bitince Değirmenağzı deresi projesine başlanacak. Ayrıca çınar caddesinde izalasyondan dolayı alt iş yerlerinin sıkıntısını gidermek için yaya yolunda baskı beton çalışmaları  ve Hediyelik eşya çarşısı bayrama kadar bitirilecek. Bu çarşı Akçakocalı esnafa kiralama yöntemiyle verilecek”dedi.

SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA

2.HABER BAŞKAN YEMENİCİ  (5)

Projenin sürdüğünü ve planlanan en kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Yemenici “ İşyerlerinin faaliyetini sürdürmesi nedeniyle bazı sıkıntılar yaşanıyor. Çalışır durumdaki iş yerlerinin Bölge esnafının sabrı için teşekkür ediyorum. Ancak başka bir çözüm yok. Tamamlandığında büyük yararı görülecek. Bölge çirkin görüntüsünden arındırılınca daha işlerlik kazanacak “

BARAJ VE YENİ ARITMA2.HABER BAŞKAN YEMENİCİ  (1)

Akçakoca’nın su sorununa kesin çözüm Sarıyayla Barajının su tutması ve isimlendirme törenini bu günlerde yapacaklarını belirten Yemenici “Baraj birkaç gün içinde su tutmaya başlıyor. Yeni arıtmada hiçbir pürüz kalmadı. İhalesi yapıldı İsale hattımız tamamlandı.”

SPOR KOMPLEKSİ

akcakoca-spor-komplesi05-660x330

“Çukurtarla olarak bilinen bölgeye 1000 Kişi seyirci kapasitesi olan spor kompleksi yapımı başlıyor. İhalesi gerçekleşti. Ayrıca hizmete giren Osmaniye semt sahasından daha komplike bir tesisi yakında başlatacağız. “

HASTANE

Yeni hastane yapımı için çalışmalarımız sürüyor. Yeni ve çok uygun bir yeri bakanlığımıza sunduk. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız konuyla yakinen ilgileniyor.75 Yataklı  Modern bir hastane inşasını  dönemimizde inşallah gerçekleştireceğiz.

FAKÜLTE VAZGEÇİLMEZİMİZ

Akçakoca’ya mutlaka hem de en kısa sürede fakülte kesinlikle gelecek. Bundan vazgeçmiş olmamız söz konusu olamaz. Binanın tamamlanmasına başlanıyor. Siyasal Bilgiler Fakültesi için girişimler başladı.Bugün yarın Üniversite senatosu kararını alıp gereğini yapacak ve  Allahın izniyle bir sonraki yıl fakültemiz eğitime başlayacak. Bunun yanı sıra Akçakoca’nın bir kampüs olması çalışmalarımızı da başlattık. Bakanımız Dr. Faruk Özlü konunun bizzat takipçisi olacak.

 







ETİKETLER: