akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5041
EURO
34,7540
ALTIN
2.491,40
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

BAŞKAN YEMENİCİ, DÜNYA 3. SÜ JUDOCU VE YARDIMSEVER GENÇLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

BAŞKAN YEMENİCİ, DÜNYA 3. SÜ JUDOCU VE YARDIMSEVER GENÇLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
30.06.2016 18:27
696
A+
A-

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici Judo da Dünya Üçüncüsü Olan Sude Naz Kaya Ve Suriyeli Göçmenlere Giyecek Yardımı Organize Eden Gençleri Ödüllendirdi.

Arnavutluk’ta düzenlenen Dünya Judo Şampiyonası’nda Dünya 3.’sü Akçakoca İmam Hatip Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Sude Naz Kaya’yı makamında kabul eden Başkan Yemenici  başarısından dolayı tebrik ederek bir kutlama plaketi ve altınla ödüllendirdi. Dünya 3. Olmasından dolayı gurur duyduğunu ifade eden Başkan Yemenici başarılarının devamını dileyerek daha büyük dereceler elde etmesini temenni etti.

ödül (2)

 

Suriye’de yaşayan ve yardıma muhtaç ailelere ulaştırılmak üzere Akçakoca çapında bir giyecek yardım kampanyası  gerçekleştiren Ayşe Lebin Katı ve Beytullah Yiğit adlı İmamhatip Lisesi öğrencilerini de plaketle ödüllendiren Yemenici her ikisini de tebrik ettikten sonra  “örnek çalışmalarınızdan ötürü sizleri kutlarım. Çok ulvi bir işi başardınız ”dedi.ödül (1)

Dini çalışmalara , Kuran eğitimine verdiği katkılardan  ve yazdığı yol gösterici şiirleri nedeniyle İmam Nihat Yılmaz’ı makamında kabul eden Başkan Yemenici başarılı çalışmalarından dolayı kutlayarak  bir plaketle ödüllendirdi.