akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,6004
EURO
34,8280
ALTIN
2.491,99
BIST
9.506,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

ANKARA DA AKÇAKOCA RÜZGARI BİR ESTİ PİR ESTİ

ANKARA DA AKÇAKOCA RÜZGARI BİR ESTİ PİR ESTİ
17.05.2016 19:36
440
A+
A-

12-15 Mayıs tarihleri arasında Ankara Kültür Merkezinde Düzce Tanıtım Günleri düzenlendi. Açılışın Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş tarafından yapılmasının ardından binlerce Ankaralı, AKM’de Düzce’nin tüm ilçeleriyle beraber yapılan programlarını izleyerek tanımaya çalıştı.
Renkli görüntülere sahne olan tanıtım günlerinde Akçakoca’nın turistik özellikleri yanı sıra turistik tesisleride tanıtıldı.
Düzce’nin Karadeniz’e açılan kapısı olan Akçakoca’yı en iyi şekilde tanıtmak istediklerini belirten Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, yaptıkları hazırlardan anlattı. Yemenici, “Düzce Günleri adı altında Ankara’da önemli bir tanıtım atağı içerisindeyiz. İnşallah bunu karşılığını turizm sezonunda ve daha sonraki süreçte alırız. Akçakoca Belediyesi ve kaymakamlık olarak buradayız. Tüm turizm esnafımız burada. Gerçekten güçlü bir şekilde buradayız. Melih Gökçek bizim abimiz büyüğümüz olur, sağ olsun bize çok destek oluyor. Akçakoca Belediyesi’nin tanıtımı için yüz tane billboard tahsis etti. Broşürler hazırladık raketlerde ve metro duraklarında yer alıyor. Onunda tanıtıma faydası olacağını düşünüyorum kendisine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Deniz turizmi için artık çok uzaklara gitmeye gerek kalmadığını belirten Yemenici, söyle devam etti: “Ne güneye gitmeye gerek kaldı nede Doğu Karadeniz’e, Düzce’ye geldiğiniz zaman denizi, kumu, şelalesi, yaylası, raftingi, trekkingi, motor sporları var. Her şeyi hiç dağılmadan, hem İstanbul’dan hem Ankara’dan 2 buçuk saatlik yolla çok rahatlıkla bulabileceğiniz saklı bir cennet Düzce. Herkesi bekliyoruz, gelen herkesin tadı damağında ayrılacağına yüzde yüz eminim.” Dedi.

5646456789745
Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer, Tanıtım Günleri organizasyonunun Düzce ve Akçakoca’ya sağlayacağı katkılara dikkat çekti. Özer, “İlçe kaymakamı olarak, ilçem içinde ifade etmek isterim ki, bu tanıtımın ciddi bir ihtiyacı giderme noktasında çok etkili olduğunu düşünüyorum. Ankara Türkiye’nin kalbi, burada bir vesile ile bulunan herkes standımızı gezdiğinde Akçakoca’yı gezilebilecek bir yer olarak değerlendirmesini istiyoruz. Saklı bir yer kalmamak adına bunu bir fırsat olarak gördük ve burada Düzce’nin ve Akçakoca’nın tanıtımını sağlamak istiyoruz. Ankara bizi yakın Karadeniz olarak da biliyor. Akçakoca’da temsil gücü olan herkes burada, birlik içerisinde yerimizi aldık tanıtımımızı yapıyoruz. Bu birliğin bize kattığı enerjiyi burada yansıtıyoruz.” diye konuştu.

123456555

Akçakoca standına damgayı Yukarı Mahalle kadınları koydu. Hazırladıkları ve ziyaretçilere ikram ettikleri Mancarlı Pide ve Melengüçceği tatlıları için fuar alanında uzun kuyruklar oluştu.

8549752132
Yöresel kıyafetleriyle fuar alanında bulunan kadınlar Akçakoca insanının misafirperverliğini ziyaretçilere en iyi şekilde gösterdiler.

1234587983

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Akçakocalı Nevin Gökçek hemşehrilerini yalnız bırakmadı. 2 gün boyunca Akçakoca standlarında ziyaretlerde bulundu.

879784565