akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,6003
EURO
34,8766
ALTIN
2.495,92
BIST
9.599,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

EDİRNE’DEN HAKKARİ’YE ARTVİN’DEN MUĞLA’YA “İşte Benim Memleketim”

EDİRNE’DEN HAKKARİ’YE ARTVİN’DEN MUĞLA’YA “İşte Benim Memleketim”
06.05.2016 20:38
398
A+
A-

Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencilerinin oluşturduğu Medya Topluluğu’nun İşte Benim Memleketim Projesi bugün saat:14:00’da yapılan açılış töreni ile başladı.

Son zamanlarda yaptığı etkinliklerle Kampüs alanından ve kapalı salonlardan çıkarak şehirle halkla buluşma, bütünleşme ve Akçakoca’nın turizm gelişimine katkıda bulunma çalışmaları ile dikkat çeken Medya Topluluğu bu yıl Üçüncüsünü düzenlediği “Memleketim” projesini kalabalık ve güzel bir açılış töreni ile başlattı.DSC_1099

Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer, Düzce Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. İlhan Genç, Akçakoca Belediye Başkan Yardımcıları Suat Madenci ve Ali Direk, Düzce İl Genel Meclisi Üyesi Ayfer Yılmaz, Askerlik Şube Başkanı Savaş Karakaş, İlçe Müftüsü Mehmet Taşcı, Akçakoca Ticaret Odası Başkanı Mehmet Pazvant ve Ticaret Odası Sekreteri Kemal Başar, Akçakoca

DSC_1136

Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Ömer Özcan, Topluluk Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Arif Güngör ile çok sayıda üniversite öğrencisi ve Akçakocalının katıldığı açılış töreni, Üniversite Akçakoca bütünleşmesi için çok güzel bir örnek oluşturdu.

Açılış Konuşmasını Topluluk Başkanı Emre Çıkrıkçı gerçekleştirdi. Düzce Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. İlhan Genç ve İlçe Kaymakamı Mehmet Özer’in konuşmalarının ardından İlçe Müftüsü Mehmet Taşcı’nın açılış duası ile tamamlanan açılış seremonisi sonrasında üniversite öğrencilerinin hazırlamış olduğu memleket stantları ziyarete açıldı.

Üniversite ö ğrencilerinin memleketlerinin tanıtım eşyaları, folklorik değerleri ve mutfak kültürlerinden örnekler sundukları stantlar büyük bir ilgi ile izlendi. Öğrencilerin stantlara gelen ziyaretçilere yöresel ürünlerinden ikram etmesi ve tanıtım broşürleri vermesi turizmin güzelliklerini gözler önüne sürdü.

Birçok İlin tanıtımının yapıldığı etkinlikte özellikle; Edirne, Trabzon, Manisa, İzmir, Eskişehir, Tokat, Ordu, Muş, Urfa ve Mersin, Çanakkale, Kocaeli, Malatya ve Antep İllerinin tanıtım standları ön plana çıktı. Öğrencilerin etkinlik boyunca eğlenceli oyunları da ziyaretçiler tarafından ilgi ile izlendi.

Topluluk Başkanı Emre Çıkrıkçı “ Akademik Danışmanımız Arif Güngör hocamızla birlikte bütün Akçakocalıların desteğini alarak etkinliğimizi başardık. Bu gün burada bizi yalnız bırakmayan ve etkinliğimizin hazırlıkları boyunca yanımızda olan Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, Ticaret odası Başkanımıza ve Akçakoca Turizm Tanıtma Derneğimize çok teşekkür ediyoruz. Çok sevdiğimiz Rektör Yardımcımızda açılışımıza katılarak bizi onurlandırdı. Bizler dört senemizi geçirdiğimiz Akçakocamıza faydalı olabilmekten son derece mutluyuz. Arkadaşlarım bugün ve hafta sonu boyunca illerinin tanıtımını yapacaklar. İnşallah çok güzel bir etkinlik olacak.” diyerek görüşlerini aktardı.7 Mayıs Cumartesi ve 8 mayıs Pazar günleri de devam edecek etkinlik boyunca yapılacak etkinlikler ve canlı müzik programları ille Akçakocalılar ve İlçemizi ziyaret edecekleri keyifli anlar bekliyor.

DSC_1061