akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,3670
EURO
35,0307
ALTIN
2.325,51
BIST
9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

23 NİSAN COŞKUSUNU 96. KEZ YAŞADIK


23 NİSAN COŞKUSUNU 96. KEZ  YAŞADIK
23.04.2016 14:35
482
A+
A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Akçakoca’da Çeşitli Etkinliklerle Coşku İçinde Kutlandı.

 

Büyük Önder Atatürk’ün çocuklara en büyük armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı 96. Yıl kutlamaları Akçakoca’da Kaymakamlık meydanındaki  Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı.

byg (2)

Daha sonra Şehir stadında devam eden etkinliklere Akçakoca’nın tüm ilköğretim okullarının idareci, öğretmen ve öğrencileri katıldılar.

nnbnv (2)

Kaymakam, garnizon komutanı ve  Belediye Başkanının öğrencilerin ve halkın bayramını kutlaması ile başlayan kutlama etkinliklerinde  ;Okulların halk oyunları ve rondlardan oluşan  gösterilerini protokol mensupları ve vatandaşlar ilgi ve coşkuyla izlediler

BEY  (3)

Kutlamalara renk katan Kaymakam Mehmet Özer, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Özgür Üngüt ve protokol mensuplarının  penaltı atışında  Kaymakam Özer ve Garnizon Komutanı Üngüt  ilk atışlarında gol yaparken Belediye Başkanı Yemenici topu avuta attı.

Yarışmalarda dereceye giren öğrenci ve okullara verilen ödül töreninin ardından şenlikler sona erdi.

BEY  (1)

BEYÖREN DE RENKLİ VE DUYGUSAL KUTLAMA

Beyören Köyündeki 23 Nisan Bayramı kutlamalarına Yaşlılar konukevi sakinlerinin katılması ve bayramı çocuklarla birlikte kutlaması geçmişlerini yaşamaları bayrama ayrı bir renk kattı.

Akçakoca Yaşlılar konukevi sakinleri Çocukların çeşitli etkinliklerin izleyen yaşlıların, müzik oyunlarda çocuklara eşlik

etmeleri duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

BEY  (2)

Beyören Kutlamalarına katılan bayramı yaşlılarla birlikte izleyen AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Serdar Özcan ve Yönetim Kurulu üyeleri yaşlılara karanfil hediye etti.









ETİKETLER: