akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5174
EURO
34,9344
ALTIN
2.435,08
BIST
9.794,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Anıtparkta Düzce’lilere Seslenen DAVUTOĞLU “DÜZCE’YE ELİM DOLU GELDİM”

Anıtparkta Düzce’lilere Seslenen  DAVUTOĞLU “DÜZCE’YE ELİM DOLU GELDİM”
16.04.2016 10:34
629
A+
A-

Düzce Genelindeki 81 Projenin Toplu Açılışını Yapmak İçin Düzce’ye Gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Anıtpark Meydanı’nda  Düzceliler’e Seslendi. Düzce’ye Elim Dolu Geldim” Diyen Davutoğlu, Fiyattan Dertli Fındık Üreticilerinin Sıkıntısın Çözümü   İçin Talimat Verdiğini ,Sanayi Alanında İse  Yeni Bir OSB Kurulacağını Söyledi.

 

Kocaeli programının ardından  beraberinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile  18 Temmuz Stadına “OBA” helikopteri ile saat 15. 10’da iniş yapan  Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu  ; Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Düzce Valisi Ali Fidan, Bolu Valisi Aydın Baruş, AK Parti Düzce milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan, Ayşe Keşir, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin,  ilçe parti ve belediye başkanları, İGM üyeleri ile yöneticiler  karşıladı. istanbulda bulunan tüm avrupa yakası escort kızlara web adresimiz vasıtasıyla erişebilirsiniz. tör (2)

Toplu açılış töreninin yapılacağı Anıtpark’ta Davutoğlu’nun halkı selamlaması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kürsüye ilk olarak Belediye Başkanı Mehmet Keleş çıktı. Keleş, Düzce’de yapılan belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.  Başkan Keleş’in ardından kürsüye çıkan Vali Fidan açılışı yapılan 81 proje ve yeni projelerle Düzce’nin yıldızının parlayacağını kaydetti.

 

Alanı dolduran binlerce kişinin Sloganları ve alkışlarıyla  kürsüye gelen  Başbakan Ahmet Davutoğlu ise “Bizi hasretle bekleyen değerli Düzceliler, sizleri saygı ve muhabbetle selamlıyoruz.” diyerek sözlerine başladı.

Düzce’ye sadece teşekkür etmek için gelmediğini eli dolu geldiğini söyleyen Başbakan Davutoğlu;.1 Kasım Seçimleri’nde Düzce’nin AK Parti’ye verdiği desteğe teşekkür ettiği konuşmasında ; “Seçim öncesi sizden 3’te 3 istedik, verdiniz. Biz de size gecemizi gündüzümüzü vereceğiz. . Bir dahaki sefer, verilen oy yüzde plakası gibi yüzde 81 olur inşallah” dedi.

MUHALEFETE SERT GÖNDERMELER

Dokunulmazlıklar, yeni anayasa ve gündemdeki Ensar Vakfı tartışmalarına değinen; Ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP yi eleştiren; “1 Kasım’da sizden ders aldı, şimdi de bizden ahlak dersi alacak” diyerek  başladığı eleştirilerini “Kılıçdaroğlu, sürekli hakaret ediyor. 1 Kasım’da sizden ders aldı. Şimdi de bizden ahlak dersi alacak. Seviyesini iyice aşağıya çekti.”  Diyerek sürdüren  Davutoğlu;

“Bu gün birileri Türkiye içine kapansın. Kardeş kavgası içine girsin, küçülsün, istikrarsızlaşsın istiyorlar. Etraftaki dizaynlara müdahil olmasın istiyorlar. Biz bu oyunların, tuzakların farkındayız. Bu hain odaklarla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Türkiye’nin yeninden içe kapanık, sorunlar üreten, sorunları çözemeyen bir ülke haline asla döndürmeyeceğiz. Şehitler ölmez, vatan bölünmez. Herkes bunu böyle bilecek.. Taziye çadırlarında milletin sabrını sınadılar. Siyasetin kirlenmesine asla izin vermeyeceğiz. Kimse siyasetin koruması altında suçlulara yardım etmek amacıyla hukuksuz eylemlerine hukuki bir kılıf bulamaz. Sizin meclise gönderdiğiniz 316 yiğit ak partili milletvekili yek vücut olarak tek bir imza ile dokunulmazlıklarla ilgili gereken adımı attı. Bunu bizden siz istediniz. Biz de yaptık. Yiğit olan meydana gelsin dedik. Baktık ki 316 ak parti yiğidi yanında başka yiğit yok. “ dedi.

 

 

Düzce’ye oyuncak üretimi yapacak bir  OSB nin kurulacağını, Düzce‘nin bunu hakettiğini söyleyen  Başbakan Davutoğlu; “Fındık üreticilerinin sıkıntılarını biliyorum. Bu sıkıntıların aşılması için talimat verdim. Gerekli çalışmalar başlatıldı. Hiçbir zaman fındık üreticimizi üzmeyiz. Bir de daha fikir aşamasında ama Bakanımız Fikri Işık’la buraya gelmeden önce karar verdik. Düzce’ye oyuncak OSB kurulacak. Milli kültürümüze uygun oyuncaklar burada üretilecek.” diye konuştu.

Düzce’nin yıllardır özlemle beklediği terminal binasının Temmuz’da bitirileceğini, Melensupark Projesi’nin ilk etap çalışmalarına başlandığını, Uğursuyu Barajı’nın yatırım programına alındığını ve  kapalı sistem sulama gibi yatırımlar için ilk çalışmalara başlandığını belirten Davutoğlu konuşmasını, bu hizmet siyaseti hiç durmadan devam edecek diyerek tamamladı ve “Allah Düzce’deki kardeşlik atmosferini Türkiye’ye yaysın.” temennisinde bulundu.

 

Başbakan Davutoğlu, konuşmanın ardından beraberindeki heyet ile birlikte tesislerin toplu açılış kurdelesini kesti. Başbakan Davutoğlu’na Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Milli Eğitimi Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Özhaseki, Fatma Betül Kaya, Ayhan Sefer Üstün, AK Parti Düzce Milletvekilleri, TOKİ Başkanı Ergün Turan, AFAD Başkanı Fuat Oktay eşlik etti.