akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5163
EURO
34,7309
ALTIN
2.490,17
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

İSKELE BALIK YAŞLILARI YİNE UNUTMADI

İSKELE BALIK YAŞLILARI YİNE UNUTMADI
23.03.2016 19:26
721
A+
A-

Akçakoca’nın Güzide İşletmelerinden  İskele Balık Restaurant  İşletmecisi Yüksek Mimar Merve Çakır Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yılda Yaşlılar Haftasında Kızılay Yaşlılar Konuk Evi Sakinlerini Davet Ederek  Mekanında Ağırladı.

Kızılay Yaşlılar Konukevinde yaşamlarını sürdüren tüm vatandaşlarımızı Yaşlılar haftası nedeniyle işletmesine davet eden ve ağırlayan Merve Çakır konuklarına birer karanfil sunarak tek tek hoş geldiniz dedi.

 

Yiyecek ve içecek ikramlarının servisini de personeliyle birlikte yapan Çakır Huzurevi sakinlerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren ;” Yaşlılarımız bizim başımızın tacı. Onlar için ne yapsak azdır. Misafir etmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Haftalarını kutlar huzurlu yaşam dilerim “dedi.

YKH (2) YKH (3) YKH (4)

Kendilerini davet ederek ağırlayan İskele Balık ailesinden ve yapılan ikramlardan duydukları mutluluğu ifade eden Huzur Evi Müdiresi Dilek Aydoğan Direk “Her yıl bize bu jesti yapan Merve Hanıma tüm personelim ve konuklarımız adına teşekkür ediyorum. Konuklarımız bu ve benzeri sıra dışı etkinliklerden çok mutlu oluyorlar.” dedi.

Kızılay Konukevi çalışanlarının da katıldığı, keyifli bir sohbetin yaşandığı yemekte çeşitli etkinlikler yer aldı.

 

 









ETİKETLER: