akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5702
EURO
34,9795
ALTIN
2.423,87
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

MHP İLÇE BAŞKANI AKMAN “SON DERECE DÜŞÜNDÜRÜCÜ”

MHP İLÇE BAŞKANI AKMAN “SON DERECE DÜŞÜNDÜRÜCÜ”
19.03.2016 10:21
449
A+
A-

MHP Akçakoca İlçe Başkanı Tacettin Aman ,Çanakkale Zaferi ve Şehitlerinin 101. Yılı Anma Günü Etkinliklerinde Atatürk’ün Adından Sözedilmeyişini Kınadı Ve Bunun Çok Düşündürücü Olduğunu Söyledi..

Tüm dünyanın örnek bir lider bir deha olarak gördüğü Mustafa Kemal’in etkinliklerde adının anılmamasını son derecede düşündürücü bulduğunu belirten Akman ;“Çanakkale Zaferinin 101. Yılı ülkemizin her köşesinde coşkuyla kutlandı. Emeği geçenlere minnettarız.

Çanakkale için ne söylenirse az, ne yapılsa yetersizdir. Bir ülkenin kötüye  giden makus kaderine dur denildiği, bağımsızlığa ve özgürlüğe  olan imanının ; çelik duvarlarla örülmüş emperyalizme galip geldiği yerdir  Çanakkale.

Bu bilinçle ilçemizde de  bir dizi etkinlikler hazırlandı. Ancak Akçakoca  öğretmen evinde  yapılan anma töreninde bir tarih öğretmeninin günün anlam ve önemine dair yaptığı uzun konuşmada savaşın kaderini değiştiren  “tamamı şehit düşen 57 alay ve  19.tümen Komutanı Mustafa Kemal’ den” bahsetmemesi son derece düşündürücüdür.

AKMAN

Tüm Dünyanın , askeri ve siyasi otoritelerin bir deha olarak kabul ettiği  Mustafa Kemal in  ”Ben size taarruzu değil ölmeyi emrediyorum ” söylemiyle tarihe gecen ve savaşın kaderini değiştiren bir liderin  Çanakkale Zaferini anma etkinliklerinde adının bile telaffuz edilmemesini iktidarın  Mustafa Kemal fobisinin bazı bürokrat ve öğretmenlerin iliklerine işlemiş olması  tüm iyi niyetle yapılan başarılı çalışmalara gölge düşürmüştür.

Bu etkinlikler de Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Mustafa  Kemal Atatürk’ ün  anılmamasını, şiddetle kınıyor, halis niyetle etkinlikleri hazırlayan tüm öğretmen ve  öğrencilere teşekkür ediyorum.” dedi.