akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5775
EURO
34,7903
ALTIN
2.501,90
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

BAŞKAN’A GÜN YETMEDİ

BAŞKAN’A GÜN YETMEDİ
08.03.2016 22:23
315
A+
A-

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici Gün Boyunca 8 Mart Kadınlar Günü  Nedeniyle Kurumları, İş Yerlerini Ve Salı Pazarını Ziyaret Ederek  Kutlamalarda Bulundu.

Gün boyunca kadınlar günü kutlamalarını sürdüren Başkan Yemenici  bir işyeri açılışını da gerçekleştirdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamalarına Akçakoca Başkanı Cüneyt Yemenici, Belediye personelini tek tek dolaşarak bayan personelinin  8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayıp ve karanfil takdim ederek başlayan Yemenici iş yaşamı ile birlikte ev işlerinide omuzlayan bayanların yükünün çok ağır olduğunu belirterek; , “Hayatın ağır şartları altında anne, eş ve iş kadını olarak ayakta kalabilen kadınlar, hayatın mimarları olarak en büyük saygıyı ve övgüyü hak etmektedir”dedi.

KUTHA (1)

Başkan Cüneyt Yemenici’nin ikinci durağı eşi Nilay Yemenici ile birlikte Ak Parti ilçe merkezi oldu.

Burada Akçakoca Ak Parti Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri ile günün  anısına özel olarak yapılan “Kadınlar Günü “ yaş pastası alkışlar arasında kesilerek hep birlikte yenildi.

Başkan Yemenici burada “Yüce dinimiz ve medeniyetimiz her zaman kadına özel bir önem vermiş ve kadınlarımızın hak ve hukuklarının çiğnenmemesi hususunun altını önemle çizmiştir. Hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden siz kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillendirilmesinde en önemli katkıyı sağlamaktasınız. Bu düşüncelerle sizlerin 8 MartDünya Kadınlar Gününü kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

SALI PAZARINDA KARANFİL DAĞITTI.

8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlamalarına Salı pazarında devam eden ve tüm bayanlara karanfil dağıtan

, Bugüne özel olarak 3000 adet karanfil yaptırdıklarını belirterek “ yılda bir değil her gün bayanların günü olmalı, ancak 8 Mart dünya kadınlar günü olarak kabul edilmiş bizde bu günü gerektiği gibi kutluyoruz “ açıklamasında bulunan

Başkanın bu jesti karşısında, bayanlar bugüne özel olarak hatırlanmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve Yemenici’ye teşekkürlerini sundular.
TEKSTİL FABRİKALARINI GEZDİ

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve eşi Nilay Yemenici, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tekstil fabrikalarında çalışan bayanların gününü kutladı.

Tekstil fabrikalarını ziyaret eden Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve eşi Nilay Yemenici bayan personelin  yoğunluklu olarak bulunduğu servisleri gezdiler ve bayanların Dünya Kadınlar Gününü kutladılar. Kadının emeğine ve ekonomiye katkısına önem verilmesi gerektiğine değinen Başkan Yemenici; “Kadın hakları mücadelesi bir tekstil fabrikasında başlamıştır. Buna bir simge olarak tekstil personelinin çalıştığı fabrikayı ziyaret ettik. Kadın haklarından söz edebilmek için önce kadının toplumsal rolünün belirlenmesi sağlanmalı ardından ekonomik hayat içinde aktif rol almalarının önü açılmalıdır” diye konuştu ve tek tek karanfil dağıttı.

 

 









ETİKETLER: