akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5875
EURO
34,8655
ALTIN
2.496,07
BIST
9.694,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

MUHTAR İSYAN ETTİ

MUHTAR İSYAN ETTİ
16.02.2016 21:14
273
A+
A-

Hacı Yusuflar Mahallesinde 7 Dönümlük Araziye Kurulan Ve Görkemli Açılışı Yapılan Mehmet Gündüz Parkına Verilen Zararlar Ve  Duvarlara Yazılan Yazılar Muhtar Lütfü Özcan’ı Çileden Çıkarttı.

Açıldığı günden bu güne kendini bilmez kişilerce türlü şekillerde zarar verilen parkı korumaya çalışan Akçakoca’nın sevilen ve çalışkan muhtarlarından Lütfü- Özcan son günlerde park içerisindeki  duvarlara küfürlü yazılar yazılmasına isyan etti.

Belediyeden sağladığı  ve kendi imkânları ile küfür içeren yazı yazılan duvarları tekrardan boyayan Muhtar Özcan konu ile ilgili girişimlerde bulunduğunu ve emniyet müdürlüğüne şikayet ettiğini belirtti.

park (2)

Her sabah yaptığı çevre kontrolleri sırasında parka geldiğinde  duvarda ki “ BURAYA ÇOK GÜZEL YAZILAR YAZILIRDA SİLİYOR…??? “ yazısını görünce  şaşkına dönen Muhtar Özcan olayı hemen emniyet yetkililerine bildirdiğini belirterek; “ Her defasında duvarlara yazılar yazılıyordu. Bizde yazılan boyaların üzerine tekrardan boyuyorduk. Ancak bu sefer yazı yazan kişi ya da kişiler bize kızmış olmalı ki.” Buraya ne güzel yazılar yazılıyordu siliyor bu İ….ler” demiş.

Artık pes dedim yani hem spreyle küfürlü yazılar yazıyor hem de silinince bize kızıyor. Bu nasıl vicdan bu nasıl ahlak” dedi.

Özcan’nın  durumu emniyet yetkililerine haber vermesi üzerine Emniyet yetkilileri olay yerine gelerek inceleme başlattı.









ETİKETLER: