akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5565
EURO
34,8810
ALTIN
2.431,26
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

AK GENÇLER GENEL BAŞKANINI AĞIRLADI

AK GENÇLER GENEL BAŞKANINI  AĞIRLADI
02.02.2016 20:29
358
A+
A-

Düzce’ye Gelen Ve  Bir Dizi Etkinliğe Katılan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, Düzce Gençlik Kolları Üyeleri İle  de Bir Toplantı  Gerçekleştirdi.

AK Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç ve yönetim kurulu üyeleri temaslarda bulunmak üzere Düzce’ye gelen  AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş’ı ağırladı. Genel Merkezden gelen Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri, Düzce Gençlik Spor ve İl Müdürlüğü Spor salonunda AK Gençlerle voleybol maçı yaptı.

Akşam programının ardından Büyük Camide sabah namazını eda eden AK Gençler, namazdan sonra çay ve simit ile kahvaltı yaptı. Ardından AK Parti Düzce İl Başkanlığına geçen heyetle toplantı gerçekleştiren AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, AK Gençlerle gündem değerlendirmesi yaptı. Parti il binasındaki toplantının ardından Genç STK temsilcileri ile bir araya gelen AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş ve yönetim kurulu üyeleri, Düzce’nin çeşitli bölgelerinde AK Parti Düzce Gençlik Kolları tarafından Osmanlı İmparatorluğunun kuruluşunun 717. Yıl dönümü nedeniyle Osmanlı Şerbeti ve Osmanlı macunu dağıtımı da yapıldı. AK Gençler ayrıca Osmanlı padişahlarının sözlerinin ve tuğralarının olduğunu Bereket duası kartlarını Düzcelilere dağıttı.

Bir dizi ziyaret ve etkinliğe katılmak için Düzce’de bulunan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Düzce Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç ve yönetim kurulu üyeleri, Akçakoca Kalkın Gençlik Kampını da ziyaret ederek liseli gençlerle sohbet etti.

Bir gününü dolu dolu etkinlik ve ziyaretlerle geçiren AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, “ Düzceli arkadaşlarımızın düzenlediği etkinliklerin günün anlam ve önemi için çok yararlı olduğunu gördüm. Bizi çok iyi ağırladılar ve Düzce’ye ilk fırsatta yeniden geleceğimi belirtmek istiyorum” ifadelerinde bulundu.