akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

ÜNİVERSİTELİ TURİZM ELÇİLERİ AKÇAKOCA’YI TANIYOR

ÜNİVERSİTELİ TURİZM ELÇİLERİ AKÇAKOCA’YI TANIYOR
27.12.2015 20:40
335
A+
A-

Düzce Üniversite Akçakoca Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksek Okulu Öğrencileri Belediye Başkanlığının Katkılarıyla Düzenledikleri Gezilerle Akçakoca’yı Tanımaya Çalışıyorlar.

 

Bir süre önce  Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Medya topluluğu tarafından düzenlenen ve Kaymakam Özer İle Başkan Yemenicinin konuşmacı olarak katıldığı “Üniversite Akçakoca ile buluşuyor “temalı söyleşide gündeme ” Okuduğunuz Şehri Ne Kadar Tanıyorsunuz ” sorusuna çözüm için bir Akçakoca gezisi düzenlendi.

Belediye Başkanlığının sağladığı araçlarla Akçakoca’nın tarihi ve doğal güzelliklerini görme ve tanıma fırsatı yakalayan yüzlerce öğrenci Aktaş Şelalesi, Fakıllı Mağarası, Merkez Cami, Hemşin Cami Gezdiler.

 

DÜ GEZİ (2)

Gezinin Hemşin bölümüne katılan ve öğrencilerle birlikte Tarihi Hemşin Camisini gezen ve Hemşin Piknik alanında mangal yapıp öğrencilerle yemek yiyen Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, şehrimizde eğitim-öğretim gören öğrencilere yaşadıkları kenti tanıtmanın önemini vurgulayarak;”  Ülkemizin bir çok yöresinden gelerek Akçakoca’da eğitimlerini gören turizm elçilerimiz olarak kabul ettiğimiz Öğrencilerimizin  Akçakoca’yı tanıtmaları çok önemli. Bu nedenle turizm ilçesinde olan ve turizm okuyan öğrencilere ve diğerlerine Akçakoca’yı anlatmamız lazım dedik.. Okudukları ilçenin turizm değerlerini en iyi şekilde tanıtmaları için önce kendileri tanısın istedik. Araç tahsisi yaparak gezinin yapılmasını sağladık. faydalı oldu. Öğrencilerimizin böyle bir talepleri olduklarında her türlü desteği vermekten mutluluk duyarız. ” dedi.

 

 

Öğrenciler; Organizasyonun gerçekleşmesine katkı veren ve rehberlik yapan Turizm Koordinasyon kurulu üyesi Ömer Özcan’ın da katıldığı gezi ile ilgili izlenimlerini Turizm eğitimleri aldıkları kenti tanımanın yararlı olduğuna değinerek “ Gidip yerinde görerek bilgi almayı, yaparak yaşayarak öğrenmeyi çok yararlı bulduk “ diyerek ifade ettiler..