akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5872
EURO
34,8257
ALTIN
2.507,53
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

İGM ÜYESİ AYFER YILMAZ MEVLİD KANDİLİNİ KUTLADI

İGM ÜYESİ  AYFER YILMAZ MEVLİD KANDİLİNİ KUTLADI
22.12.2015 19:36
400
A+
A-

Ayfer Yılmaz yayınladığı Mevlid Kandili kutlama mesajında;”Kainatın şereflendiği gün olarak telakki edilen Mevlid Kandili, insanlığın kurtuluşuna da açılan bir kapıdır. İnsanlık alemine bir kurtuluş müjdesi olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAV)’in doğum günü olan Mevlid Kandili milletimizin ve İslam aleminin en önemli günlerindendir. Peygamber Efendimizin rehberliğinde insanlar aydınlanmaya başlamış, örnek hayat çizgisi ise tüm insanlığa rehber olmuştur. Hayatımıza yön veren merhametini, adaletini, sabrını ve cömertliğini; hülasa insanlığa ve topluma sunduğu tüm değerleri anlamamız ve yaşamamız gerekiyor.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde Mevlid Kandilimizin bütün Müslümanlara huzur getirmesini, insanlığın içine düştüğü sıkıntıların aşılmasında kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine ve yeni rahmet kapılarının açılmasına vesile olmasını Cenâb-ı Allah’tan diliyor, hemşerilerimizin ve tüm İslâm âleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyorum.” İfadesine yer verdi.