akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Akçakoca’da Yapılanlar, Yapılamayanlar, Yapılacaklar VALİ FİDAN BAŞKANLIĞINDA İSTİŞARE EDİLDİ

Akçakoca’da Yapılanlar, Yapılamayanlar, Yapılacaklar VALİ FİDAN BAŞKANLIĞINDA İSTİŞARE EDİLDİ
29.11.2015 12:30
449
A+
A-

Düzce Valisi Ali Fidan’ın Başkanlığında Öğretmenevinde , İl Ve İlçe Yöneticilerinin Tamamının Katıldığı, Akçakoca Muhtarlar Buluşmasında Akçakoca’da Yapılanlar Yapılamayanlar Ve Yapılacaklar Konularının Tamamının Değerlendirildiği Geniş Katılımlı Bir Toplantı Düzenlendi.

Akçakoca sorunlarının masaya yatırıldığı geniş katılımlı toplantıya Düzce Valisi Ali Fidan, İl Alay Komutanı Albay Bilal Güvenir, İl Özel İdare Sekreteri Muharrem Tozan, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ve yatırımcı dairelerin il müdürleri İlçe Kaymakamı Mehmet Özer,  Garnizon Komutanı  Yüzbaşı Özgür Üngüt, Belediye Başkanı  Cüneyt Yemenici, İlçe Emniyet Müdürü Levent Kürşat Aykaç, Akçakoca’daki daire müdürleri, kurum amirleri , İl Genel Meclis Üyeleri ile Akçakoca’nın tüm mahalle ve köy muhtarlarının katıldı.

Düzce Valisi Ali Fidan, Akçakoca Kaymakamlığının organize ettiği yemek ikramı sonrasında başlayan toplantı ile ilgili olarak basın mensuplarına yaptığı bilgilendirme konuşmasında ;“Akçakoca’da yapılan tüm hizmetleri değerlendirmek, neler yapıldığını görmek için genel istişare toplantısı yapıyoruz. Genel değerlendirme içerisinde ne yaptık, neler yapıyoruzu birlikte görelim istedik. Güvenlik konusunda yaptığımız ve aldığımız çok önemli yolu, çocuklarımız için potansiyel tehlike uyuşturucu konusunda gerçekleştirdiğimiz önemli çalışmaları ve bu konuda ciddi anlamda elde ettiğimiz başarıyı, Milli Eğitim konusunda yani eğitimde kat ettiğimiz yolu, bunun içinde yaptığımız önemli önemli çalışmaları Köylerimizde içme suyu ve yol konusunda neler yaptığımızı göreceğiz ve bunları değerlendireceğiz. Bunun yanında Sosyal Hizmetler çalışmalarımızı değerlendireceğiz. Eğitim, sağlık yönünde neler yapılmış bunları değerlendireceğiz ve üzerinde konuşacağız. İlçemizdeki yatırım ve hizmetlerle ilgili çalışmalarımızı ele alacağız. İlçemizin sorunlarını yerinde tespit etmek ve çözümünü sağlamak amacıyla mülki idare birimlerimiz, ilçe Belediyemiz, daire müdürleriyle,  muhtarlarla ve il genel meclisi üyelerimiz ile fikir alışverişinde bulunacağız. Hizmetlerin hangi aşamada olduğunu tespit ederek vatandaşlarımıza kamu hizmetlerini en iyi şekilde nasıl ulaştırılacağı konusunda yapılması gerekenleri istişare edeceğiz.” dedi ve toplantının verimli geçmesini diledi.

TUR İS (5)

 

TUR İS (2) TUR İS (3) TUR İS (4)

Kaymakam Mehmet Özer gerçekleştirilen ve süren çalışmalarla ilgili olarak yaptığı konuşmasında; Köydes ,eğitim ,güvenlik ve sosyal yardımlar konularında Kaymakamlığın yapmış olduğu çalışmalar hakkında genel bir bilgilendirmede bulundu.

İlçe Kaymakamı Mehmet Özer’in ardından Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici Akçakoca Belediyesinin gerçekleştirdiği çalışmaları ve uygulanacak projeleri içeren bir konuşma gerçekleştirdi . Özellikle yol, parklar ve dere ıslahları konusunda önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini vurgulayan Yemenici; önümüzdeki yakın bir süreçte tamamlanacak yağmur suyu drenaj, ve başlayacak Değirmenağzı ıslah ve kent park, Kentsel Dönüşüm ve sokak sağlıklaştırma projeleri ile OSB de son durum ve sosyal yardımlaşma konularında bilgiler verdi.

Kurum müdür ve amirlerinin sunumunu yapacağı ve değerlendirilip tartışılacağı, istişare edileceği öğrenilen toplantı basına kapalı olarak devam etti.

 

 









ETİKETLER: