akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5775
EURO
34,7903
ALTIN
2.501,90
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

TÜGVA DÜZCE ŞUBESİ BÜLENT BİLGİN BAŞKANLIĞINDA KURULDU

TÜGVA DÜZCE ŞUBESİ  BÜLENT BİLGİN BAŞKANLIĞINDA KURULDU
25.11.2015 09:58
518
A+
A-

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Düzce Şubesi Ak Parti Akçakoca Eski Gençlik Kolları Ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bülent Bilgin Başkanlığında Kuruldu.

Kuruluşunun tamamlanması ile ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede Bilgin; TÜGVA’nın gençlerin manevi ve dini değerleri ile kültürel geçmişle barışık, donanımlı bir şekilde gelişmesine ve yetişmesine katkıda bulunmak için var olduğunu söyledi. Bilgin, Türkiye’nin oluşumunda yer alacak gençlerin gelişimine katkı sağlayarak il il, ilçe ilçe, mahalle mahalle, okul okul bütün Türkiye’yi tüm Düzce’yi kucaklamak için yola çıktıklarını işaret ederek “Çıktığımız bu yolda gençlerimizin dertleriyle dertlenerek onların her türlü maddi manevi gelişimine katlı sağlayarak onları alanında uzman donanımlı kendini geliştiren kendi kültür ve medeniyetine sahip çıkan inançlı gençler olarak yetiştirmek en büyük arzumuzdur. Gençlik için yapılan her türlü çalışmanın yalnızca yarınlara değil ayrıca bu günlerin inşası olduğunu unutmayalım” diye konuştu.

tug (2)

 

GENÇLİK İDEALİ İÇİN ÇALIŞIYORLAR

Gençlerle birlikte, gençlik ideali için çalışan TÜGVA Düzce Başkanı Mehmet Bülent Bilgin vakıf ile ilgili olarak “Merkezi Türkiye çalışma alanı Dünya olan, yenilikçi, icat çıkartmaktan çekinmeyen, Yeni Nesil Gençlik Vakfıdır. Türkiye’nin Gençlik Vakfı, her gencin kendilerini ifade edebilecekleri platformlar/projeler oluşturur ve hayata geçirir. Sosyal sorumluluk bilinciyle iyilik ve gönüllülük odaklı işler yapar. Gençlerle birlikte, gençlik ideali için çalışır. Geleneklerine bağlı kalarak çağın gereklerini iyi okuyabilen, özgüveni yüksek, toplumumuza ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, hoşgörülü, başarılı, sorumluluk sahibi bir gençlik için çalışmaktayız. Gelecekte kendimizi; yeni nesil vakıfçılık deneyimini tüm gençliğe yaşatmış ve onların ülkemize faydalı birer önemli şahsiyet olmasında en büyük katkıyı yapmış bir vakıf olarak görüyoruz” dedi. Bilgin, Türkiye Gençlik Vakfı’nın yeni nesil gencin enerjisi, hızı ve dinamizmi ile iyilik odaklı işler yapan, deneyimini paylaşan ve yaşatan anlayışa sahip olduğunu söyledi. Mehmet Bülent Bilgin Vakfın misyonu ile ilgili olarak gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel ve manevi gelişimlerini önemseyen; bu yaklaşımlarla düşünen, tasarlayan ve hayatlarına temas eden bir misyon ile kendini devamlı geliştiren, yenilikçi ve nitelikli insan oluşumuna katkı sağlamak olduğunu bildirdi.

Mehmet Bülent Bilgin başkanlığında kurulan Düzce yönetiminde; Osman Canpolat, Muhammet Ali Kavakoğlu, Hakan Demircan, Şükrü Sert, İsa Yazıcı, Eray Berberoğlu, Osman Kartal, Görken Özdemir, Kübra Arslan, Mustafa Baydan ve Harun Öztürk bulunuyor.

 









ETİKETLER: