akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,4944
EURO
34,5532
ALTIN
2.496,26
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

BAŞKAN YEMENİCİ OKULLARDA

BAŞKAN YEMENİCİ OKULLARDA
25.11.2015 10:53
616
A+
A-

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici Öğretmenler Gününü Okulları Ziyaret Ederek Kutluyor.

24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle okulları ziyaret ederek öğretmenlerin günün kutlayan Başkan Yemenici okul yöneticileri ve          öğretmenlerle yaptığı kısa sohbetlerde sorunları dinledi ve çözümlerine yönelik açıklamalarda bulundu.

Hafta boyunca, hazırlanan program çerçevesinde tüm okulları ziyaret edeceği öğrenilen ve ilk gün ziyaretlerinde Esentepe, Sosyal Bilimler Lisesi Gönülyavuz Akçakoca Ana okullarını ziyaret eden Başkan Yemenici, öğretmenlerle buluşmasında günlerini kutlayarak ;”Geleceğimiz olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz kutsal bir görevi yerine getiriyor. Böylesi zor bir görevi yerine getirirken onlara destek olmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün öğretmenlerimize çok şey borçluyuz” dedi.

bskokullar (2)

Öğretmenlerden gelen önerileri ve sorunları dikkatle dinleyen ve yanıtlayan Başkan Yemenici” Okullarımız ve siz öğretmenlerimiz için gereken her desteği veriyoruz vermeyi de sürdüreceğiz. İki okulumuzun daha bahçe düzenlemesini yapacağız. Bölgede bin kişilik bir spor kompleksi kararını aldık. Ayrıca Sosyal Bilimler lisesi bahçesine spor alanları yapılmasına yardımcı oluruz. Akçakoca Türkiye ortalamasında üst sıralarda Düzce’de çok önde ancak Düzce’nin genel ortalamasının düşük olması sıkıntı veriyor. Hafta içinde TEOG sınavları var öğrencilerimize zihin açıklığı diliyorum”dedi.