akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5785
EURO
34,6971
ALTIN
2.521,50
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Akçakoca’da Bir Dizi İnceleme Ve Ziyaretlerde Bulunan VALİ FİDAN’DAN AKÇAKOCA’YA VALİLİK OFİSİ MÜJDESİ

Akçakoca’da Bir Dizi İnceleme Ve Ziyaretlerde Bulunan VALİ  FİDAN’DAN  AKÇAKOCA’YA VALİLİK OFİSİ MÜJDESİ
06.11.2015 11:37
1.326
A+
A-

Düzce Valisi Ali Fidan Beraberinde Eşi Fatma Fidan Olduğu Halde Geldiği Akçakoca’da Bir Dizi Ziyaret Ve İncelemelerde Bulundu.VAL FİD (2) VAL FİD (5) VAL FİD (6) VUFU

Kaymakam Mehmet Özer ve eşi Övünç Özer ile  Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve eşi Nilay Yemenici’nin eşlik ettiği  Vali Ali Fidan ve eşi Fatma Fidan ilk önce Akçakoca  Kızılay yaşlılar konukevi sakinleriyle birlikte öğlen yemeği yediler.

Daha sonra yemeğe çıkamayan yaşlıları huzurevinde  tek tek ziyaret eden Vali Fidan ve beraberindekiler ziyarette yer yer duygusal anlar yaşadılar.

Huzurevi ziyaretinin ardından protokol eşleri Fatma Fidan, Övünç Özer ve Nilay Yemenici hastane ziyaretine giderken ; Vali Ali Fidan ,Kaymakam Mehmet Özer ve  Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici öğretmenevinde yapılan bir toplantıya katıldılar.

VAL FİD (3)

Toplantı  sonrası  Belediye Başkanı Cüneyt Yemeniciyi makamında ziyaret eden   Vali Fidan’ı kurum müdürleri kapıda karşılayarak hoşgeldiniz dediler.

Başkan Yemenici  her zaman destek gördüğü Vali Fidan’ın ziyaretinden son derece mutlu olduğunu belirttiği kısa hoş geldiniz konuşmasının ardından; Vali Fidan, Akçakoca’nın her bakımdan çok önemli potansiyele sahip olduğunu vurgulayarak “  Bu potansiyelin değerlendirilmesi için sık sık geliyor temaslarda bulunuyorum. Ancak bunun yeterli olmadığını gözlemledim. Bu nedenle

 

 

 

 

VAL FİD (4)

 

 

 

 

 

 

Akçakoca’da Düzce Valiliğinin bir ofisini açmayı planladık. Bu konuda adımlar attık. Birtakım görüşmelerin burada yapılması, misafirlerimizi burada ağırlamak ve görüşmeleri yapmak yerinde incelemek için  burada bir ofis olmasının büyük yararı olacaktır. Kaymakamlık ve Belediye işbirliği içerisinde durmadan çalışıyorlar. Yukarı mahalle tarihi evlerini turizme ve Akçakoca’ya kazandırılması noktasında çabalıyorlar. Burada kıymetli bir potansiyel var, bu potansiyelin biran evvel turizme kazandırılacak olması bu konudaki çalışmalar beni de heyecanlandırıyor. Akçakoca güzel bir ilçe, Akçakoca’nın daha da güzelleşme imkanı var, potansiyeli var. Bir liman yapılması hususu var mevcut durumun değerlendirilmesi ve sahil bandının tekrar elden geçirilip, gerek görsel gerek kullanım açısından sivil hale getirilmesi güzelleştirilmesini yapmamız lazım. Bu konularda sürekli Kaymakamımızla ve Belediye Başkanımızla istişare yapacağız.” diye konuştu.

Daha sonra basına kapalı devam eden ziyarette Vali Ali Fidan’a Akçakoca Belediye Başkanlığının planladığı ve hayata geçirilecek olan projeler hakkında bilgilendirme sunumu yapıldığı öğrenildi.