akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5388
EURO
34,8796
ALTIN
2.488,64
BIST
9.585,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C

AK PARTİ’DEN 355 BİN DÜZCE’LİYE TEŞEKKÜR

AK PARTİ’DEN 355 BİN DÜZCE’LİYE TEŞEKKÜR
04.11.2015 09:59
395
A+
A-

1 Kasım Seçimlerinin Hem Genelde Hem De Düzce’de Açık Ara Galibi Olan AK Parti  Düzce Teşkilatları Parti İl Binasında İl Başkanı Hikmet Keskin;26. Dönem  Düzce Milletvekilleri Dr. Faruk Özlü, Fevai Arslan Ve Ayşe Keşir, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, Teşkilat Mensupları Ve Partililerin Katıldığı  Teşekkür Toplantısında 355 Bin Düzceliye Teşekkür Ederek Düzce’nin Teveccühüne Layık Olacaklarının Sözünü Verdi.

.AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir ile birlikte parti il binasında Düzcelilere teşekkür açıklaması yaptı. İlk olarak konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 7 Haziran seçimlerinden bu yana ikrar ettiğimiz ‘Yeni Türkiye’nin’, güçlü Türkiye’nin ilk günlerinde sizlerle burada buluşmuş olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum. Bu mutlu tablonun oluşmasında hiçbir karşılık beklemeden canı gönülden çalışan, davasına sahip çıkan tüm teşkilatıma, ili ilçe, gençlik ve kadın kolları yönetimlerime, tüm belediyelerimize, ilçe teşkilatlarımıza, gönüllü gençlerimize, gönüllü bayan kardeşlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun. Haklarınızı helal edin. Sizlerle bu yolda yürümekten şeref duyuyorum” dedi.

Sandık görevlilerinden, müşahitlere, basın mensuplarına kadar herkese teşekkür eden İl Başkanı Keskin, “ En önemlisi çok kıymetli Düzceli hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimizi arz ediyorum. Bu davanın, bu hareketin sırtını dayadığı en büyük güç, tek güç sizlersiniz. Sizlerin desteği, sizlerin sevgisi bizleri ayakta tutan, bu ülkeye hizmet etme düsturumuzu kamçılayan tek unsurdur. Allah hepinizden razı olsun” şeklinde konuştu.

AK Partinin tek başına iktidarından, adaletinden ve kalkınmasından tüm Düzcelilerin faydalanacağının altını çizen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “ Önümüzdeki 4 yıl boyunca Düzce’mize hizmet etme konusunda canı gönülden çalışacağımızdan kimse şüphe duymasın. Sağduyunuzdan, ferasetinizden dolayı hepimizi muhabbetle selamlıyorum. 1 Kasım 2015 seçimlerinde bizlerle yarışan tüm siyasi partilere, demokratik bir ortamda çalışmalarını sürdürdükleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu 4 yıllık dönemde birlikte görüş alışverişi içinde olarak Düzce’ye hep beraber hizmet edeceğimizi umuyorum.  26. Dönem milletvekillerimiz Sayın Dr. Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir’i tebrik ediyor, görevlerinde başarılı olmalarını canı gönülden temenni ediyorum. Bu dönemde milletvekillerimiz ile sağladığımız uyum ile büyük başarılara ve projelere imza atacağımızdan eminim.

 

AK1_7817

Tekrardan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 1 Kasım öncesinde ‘Tek Başına İş Başına’ dedik. Sonrasında da ‘Haydi Bismillah’ diyoruz. Allah’a emanet olun” diyerek sözlerini tamamladı.

“Verdiğimiz Sözlerin Arkasındayız”

AK Parti Düzce SKM Başkanı Moderatörlüğünde düzenlenen basın açıklamasında Düzcelilere ve teşkilat üyelerine hitap eden AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü, “ Tüm teşkilatlarımız ve kademelerimizle çok çalıştık ve iyi bir sonuç elde ettik. Yüzde 70.5 oy oranı çok ciddi bir orandır. Bu oy oranı Düzce’ye hizmet olarak dönecektir. Verdiğimiz bütün sözlerin arkasındayız bunu da tek başına AK Parti iktidarına güvenerek söylüyoruz. Önümüzdeki 4 yıl hamle yılları olacak ve Düzce’de siyaset anlayışını değiştireceğiz” ifadelerinde bulundu.

“Entegre Çalışma Anlayışıyla Hizmet Edeceğiz”

Ardından konuşan AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, “ AK Parti 14 Ağustos 2001 yılında kurulup 3 Kasım 2002 tarihinde iktidar olmasının ardından Düzcelilerimiz, bizi hiç sahipsiz bırakmadı. Aziz hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra tüm belediyelerimizle, kademelerimizle, teşkilatımıza gönül verenlerle birlikte entegre bir şekilde çalışarak Düzce’mize hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

Son olarak kürsüye gelen AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, özellikle kadınlara teşekkür etti. Keşir, “ Seçim kampanyası öncesinde kadınlarımızla bir araya geldik ve ev ziyaretlerinin önemini anlattık. AK Kadınlarımız 1550 ev ziyareti gerçekleştirdi. Bu bir rekor ve büyük başarının sırrıdır. Tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum ama gönüllü kadınlarımız bu seçim kahramanlarıdır. İyi işler, iyi ekiplerle başarılır. Bu seçim 80 milyon ve 355 binin kazanımı olmuştur. Bizim işimiz bundan sonra olacak ve hizmetlerimizi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından teşkilat üyeleri, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve Düzce Milletvekillerini tebrik etti.