akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5615
EURO
34,7183
ALTIN
2.409,33
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

İndirilen Afişlerle İlgili Açıklama Yapan CHP’DEN AK PARTİ’YE TEPKİ MHP ‘YE TEŞEKKÜR

İndirilen Afişlerle İlgili Açıklama Yapan CHP’DEN AK PARTİ’YE TEPKİ MHP ‘YE TEŞEKKÜR
27.10.2015 20:00
380
A+
A-

CHP Merkez İlçe Başkanlığı Yazılı Bir Açıklama Yayınlayarak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Durmuş Aslan’ın  CHP Afişleri İle İlgili Tutumunu Eleştirdi, MHP Teşkilatının Göstermiş Olduğu Duyarlılığa Teşekkür Etti.

Düzce Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan’ın, 1.sıra Milletvekili Adayımız Zafer Teber’in billboardlardaki afişlerinin indirilmesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamayı üzüntü ile okuduk “ diye başlayan   yazılı açıklamada ;

“AK Parti’nin 250 afişine karşın 15 afiş sizi neden rahatsız etti!?

“ Bizim afişlerimizde CHP’nin ismi yoktu. Toplam afiş sayısı da 15 adet idi. Ak Parti’nin 250 adet afişinin yanında sadece Zafer Teber isminin billboardlarda çıkması mı sizleri rahatsız etti?28 Ekim 2015 tarihinde Düzce’yi ziyaret edecek olan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’ nun Düzce’mize gelişi ile ilgili toplam 10 adet duyuru afişimiz de maalesef indirildi. Genel Başkanımızın gelmesi de mi sizi rahatsız etti ?

Güzel Türkiye’mizde omuz omuza, sevgi ile yaşamak istediğimiz, birbirimizin üzüntüsünü ve sevincini birlikte azalttığımız ve çoğalttığımız cennet Düzce’mizde önemli olan insanlarımızın sağlığı ve güvenliğidir. MHP Düzce Teşkilatının afişlerin asılmasına, yazılı olarak onay göndermesine karşı Ak Parti Düzce Teşkilatının onay vermemesi bizleri fazlasıyla üzmüştür. MHP Düzce Teşkilatı’na birlik ve beraberlik konusunda gösterdikleri anlayış için tekrar teşekkür ederiz “ denildi.

 

TEBER:ADALETSİZLİĞE KARŞI KARAR SİZİN”

Gelişmelerle ilgili olarak görüşlerini belirten Teber; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Çarşamba günü saat :16.00’da Anıtpark’ta Düzcelilerle birlikte olacağını hatırlatarak; bilboardlarda yapılan adaletsizliğe tekrar dikkat çekerek Düzceliler’e  bir kez daha birlik olmaları çağrısında bulundu .

CHP milletvekili adayı Zafer Teber; kaldırılan afişler yerine  bilbordlarda siyah bant üzerine beyaz bir yazıyla “ Adayına sahip çık Düzce, Adaletsizliğe  karşı karar sizin” mesajıyla kamuoyunun dikkatini çekmeye çalıştı.