akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5559
EURO
34,9352
ALTIN
2.442,90
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Düzce Basınıyla Kahvaltıda Buluşan TEBER “GERÇEKLERİ GÖREN DÜZCE ÇANTADA KEKLİK DEĞİL “

Düzce Basınıyla Kahvaltıda Buluşan  TEBER “GERÇEKLERİ GÖREN DÜZCE ÇANTADA KEKLİK DEĞİL “
26.10.2015 10:53
338
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletvekili Adayları Düzce Basınıyla Kahvaltıda Biraraya Geldi.

1.Sıra Adayı Zafer Teber, Kahvaltıda Yaptığı Önemli Mesajlar İçeren     Koalisyon Süreci, Halkın, Basının Ve Kurumların Üzerinde Yoğunlaştırılan Baskıları, Düzce’nin Çözülemeyen Sorunları  Dile Getirdiği Konuşmasında, Milletvekilleri Özlü Ve Arslan’ı N Söylemlerinin Eleştirerek “Düzce Çantada Keklik Değil. Yürekleri Yetiyorsa Her Platformda Tartışmaya Davet Ediyorum. Sokak Siyaseti Yapmasınlar”Dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletvekili Adayları, İl , Merkez İlçe ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı basın mensupları le birlikte yapılan kahvaltıda seçim çalışmaları boyunca yaşanan gelişmeler ve Düzce’de oynanan oyunlar konusunda önemli mesajlar veren CHP 1. Sıra adayı Teber   “Düzce artık çantada keklik değil. Düzce’li hakettiği hizmetleri alabilmesi için güçlü bir muhalefetin olması gerektiğini görmüş ve kararını vermiş. Bu çok açık görülüyor. CHP Düzce’de 1. Parti olmanın hesaplarını yapıyor”dedi.

Billboardlardaki afişlerinin kaldırılmasına değinen Teber, bu nasıl adalet diyerek sert çıktı. Teber konuyla ilgili olarak, “Evet, başlangıçta bizim ilçemiz bir hata yaptı. Başvuruda bulunmadı. Bizim buna istinaden CHP’nin billboardlardaki hakları düştü. Ancak benim bireysel olarak kiraladığım ve sadece kendi fotoğrafımı koyduğum billboardlar kaldırıldı., Buna bile tahammülleri yok. AKP nin 250 bilboardına karşılık   30 bilbordumuz var onlarda kalksın isteniyor. Buradan il ve ilçe seçim kuruluna sesleniyorum. Sizin işiniz sadece bürokrasiyi takip etmek mi? Yoksa seçimin hakkaniyetli bir biçimde yapılmasını sağlamak mı? Bu nasıl adalet?” ifadelerini kullandı. Düzce’de 4 dönemdir Ak Parti’nin 3-0 yaptığını hatırlatan Teber, Düzce’nin daha iyi olması için gerçeği gördüğünü belirttiği açıklamasında; “7 haziran seçimlerinde Sosyal yardımlaşmadan destek alanları tehdit ettiler, mitinglere gidiş gelişi zorlaştırdılar halen her kesimi baskı altına almaya fatih escort çalışıyorlar. Başbakan Davutoğlu Düzce mitinginde ‘Buraya muhabbete geldim’ Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in ‘Düzce’de seçim çocuk oyuncağı ’ifadelerini kullanıyorlar. Düzce’yi Bizi çantada keklik görüyorlar. Düzce çantada keklik değil. Düzce bu perişanlıktan kurtulmak istiyor.Bunu 1 Kasımda görecekler. Birinci parti olma yolunda hızla ilerliyoruz.” dedi. Düzce’nin 13 yıldır çözüme kavuşmayan sorunlarını CHP nin çözeceğini vurgulayan Teber, “Düzceliler hizmet bekliyorsa, iktidarı denetleyecek bir muhalefet istiyorsa bizi tercih etsinler. Şuanda önde olan biziz. Bu nedenle ben Düzcelilerin bu ihtiyacına talibim. Bu hizmeti en iyi şekilde vereceğime inanıyorum.” dedi. Ak Parti Milletvekili Fevai Arslan’ın “Düzce sol partiye oy vermez” söylemini ucuz siyaset yapmak olarak değerlendiren Teber, “Biz demokratik sol bir partiyiz. Bize göre sol, ezilenden, emekçiden, dar gelirliden, işçiden, köylüden yanadır. Biz bu anlamda sol bir partiyiz. Onlar sol derken bize bunlar dinsiz, komünisttir, demeye çalışıyorlar. Bu bir algı yönetimidir. Diyaneti biz kurduk. Sokaktaki büyüklerim bana ‘Siz dini kaldıracak mısınız?’ diye soruyor. İnsanları böyle manipüle etmelerinin anlamı yok. Böyle ucuz siyaset yapılmaz! Bunlar fevkalade yanlıştır. Fevai Bey durumu 1980 öncesine taşımaya uğraşıyor hiç boşuna uğraşmasın.   Sayın Özlü ‘de proje çalmakla itham ediyor bizi sokak tartışmasına çekmeye çalışıyor. Buradan sesleniyorum   yürekleri bilgileri ve kültürleri yetiyorsa buyursun gelsinler   diledikleri paltformda halkın önünde tartışalım. Ama gelmezler, gelemezler. Birikimi olmayanın, çözümü olmayanın söyleyeceği bir şey de yoktur. “ dedi.

Teber izin isteyerek Genel Başkanın Sakarya programına katılmak için kahvaltıdan ayrıldı.