akçakocaakçakoca haberakçakoca gazetesihaber akçakocaakçakoca son dakika
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

MECLİSE GİRMEYİ HEDEFLEYEN SAADET AKÇAKOCA’DA DESTEK ZİYARETLERİNDE

MECLİSE GİRMEYİ HEDEFLEYEN SAADET AKÇAKOCA’DA DESTEK ZİYARETLERİNDE
21.10.2015 19:27
412
A+
A-

1Kasım Seçimlerinde Meclise Girmeyi Hedefleyen Saadet Partisi Düzce Teşkilatı Milletvekili Adayları Birkan Mertol, Mustafa Zorlu Ve Bahadır Kıbrıs İl Yöneticileri İle Birlikte Akçakoca’da Esnaf Ziyaretlerinde Bulunarak Destek İstediler.

Akçakoca’da Esnaf Ziyaretlerinde Bulunan Saadet partisi milletvekili adayları ve İl İlçe yöneticileri, 1 Kasımda yapılacak seçimlerde Saadet Partisinin  esnafın, çiftçinin, memurun sorunlarının çözümü, iç ve dış politikada huzur ve barışın sağlanması saygın ve güçlü bir Türkiye için mutlaka mecliste olmasını vurgulayarak esnaftan destek istediler.

Ziyaretlerde Saadet Partisi 2. Sıra milletvekili adayı Akçakoca’lı Mustafa Zorlu, yaptığı konuşmalarında Hükümet ortağı oldukları yıllarda yüzde 11 ile Kıbrıs’ı aldıklarını,% 20 ile Bosnayı aldıklarını  ve bir kuruş borç almadan ülkenin ekonomisini yukarıya çektiklerini vurgulayarak;” Herkes  Emekliye- işçiye nasıl zamlı maaş verdiğimiz biliyor. Bu işi ancak biz yaparız. Bir arkadaşımız dedi ki nasıl denk bütceyle yapacaksınız diye sordu. Çok basit dedim daha önce yaptık çünkü.” dedi.

Küçük esnaf ve sanayiciyi   AVM ve kredi kooperatiflerine ezdirmeyeceklerini söyleyen Zorlu “Esnaf ve sanayicimize faizsiz kredi sağlayacağız. Esnaf ve sanayicimizi destekleyip, güçlendireceğiz.

Esnafın sorunlarını dinledik ve saadetin meclise girmesi halinde yapacağımız çalışmalarla halkı eski alım gücüne yeniden ulaştıracağız. “ diyerek sürdürdüğü açıklamasını

 

 

 

 

 

“1 Kasım genel seçimlerde desteklerinizi bekliyoruz. Sizin gelirinizi arttıracak tek parti Saadet Partisi’dir. Bu seçimde Saadet Partisi’nin mutlak surette Meclis’te olması gerekiyor. Desteklerinizi bekliyoruz. ‘Artık Saadet Partisi olsun’ diyoruz. Memlekette ne huzur kaldı ne de milletin alım gücü kaldı. Halk kutuplara ayrıldı. İnşallah birlik beraberlik içinde oluruz. Esnafı geziyoruz, esnaf ‘illallah’ diyor. ‘Para, pul yok’ diyor. Biz iktidara geldiğimizde küçük esnaf ve sanayicimizi AVM ve kredi kooperatiflerine ezdirmeyeceğiz. Esnaf ve sanayicimize faizsiz kredi sağlayacağız. Esnaf ve sanayicimizi destekleyip, güçlendireceğiz.” İfadesiyle tamamladı.

SAAD (1) SAAD (2)

YAPILANLARDAN DAHA FAZLASINI YAPACAĞIZ

“ Biz yapılanların daha iyisini yapacağız diyoruz.  7 Haziran öncesi biz asgari ücreti bin 500 lira yapacağız dediğimizde bize ekonomi 3 ayda iflas eder dediler. Şimdi bunu kaynak yok diyenler vaat ediyor.  Biz asgari ücreti bin 500 lira yapacağız diyoruz  ve bunda ısrarlıyız.” Diyerek başladığı konuşmasında ;

 

Saadet Partisi’nin Meclis’te olmasının artık zaruri bir hal aldığını kaydeden milletvekili 1.Sıra adayı Birkan Mertol ise Faiz sistemiyle ülkenin huzuru ve saadetinin sağlanamayacağını vurgulayarak; “Üretim yapmıyoruz. Ekonomimiz faiz ekonomisi üzerine inşa edilmiş.. Esnafımızın hali ortada. Kiminle konuşursak bize sıkıntılı bir durumda olduğunu ifade ediyor. Gerçekten esnaf perişan. Siftahsız iş yerini kapattığını söyleyenler bile var. Esnafımızın yüzünü güldürmek boynumuzun borcudur. Saadet iktidarında esnafımızı asla ezdirmeyeceğiz. Esnafımızın kalkınması noktasında gerekli olan bütün çalışmaları yapacağız.” Açıklamasında bulundu.

Akçakoca esnaf ziyaretlerinden olumlu tepkiler aldıklarını belirten yöneticiler Saadet Partisinin kimseye payanda olmayacağını seçimlerde en yüksek oyu alarak meclise girmek hedefinde olduklarına dikkat çektiler.